• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim yardım!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi eflen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eflen

Mavi düşünüp, siyah yaşıyoruz. ⭐
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
452
251
53
ovulasyon testi hamileliğide gösteriyormuş burda okudum bende bugun yaptım adetıme 7 gun var. normalde yumurtlamadıgım zaman çok ınce (kıl gıbı ınce) ve sılık cızgı cıkardı.kasıklarımda agrı var cok degısık batma seklınde.testi (ovulasyon)bugun ıse hamılemıyım dıye deneyım dedım cızgı sılık cıktı ama kalın sılık bır cızgı cıktı resım atıyorum lutfen cvp verın ıns hamıleyımdır???

resim attım arkadaşlar aşağıda yardımlarınızı beklıyorum:110::110::110:

Eklentiler

• 20150107_230047.jpg
    20150107_230047.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 94
Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor

KIZLAR İLİŞKİDEN 1 HAFTA SONRA MIDE BULANTISI OLURMUUUU..NE OLUR YARDM EDIN HAMILEMIYM
Kisiden kisiye degisiklik gosterir ama mide bulantisinin ilerleyen haftalarda oldugunu biliyorum

Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor
Hamile olsa bile adete yakin degil adetten cok sonra cizgi cikar evet silik de olabilir ama daha adet olmamissa o test cok da anlamli degil
KIZLAR İLİŞKİDEN 1 HAFTA SONRA MIDE BULANTISI OLURMUUUU..NE OLUR YARDM EDIN HAMILEMIYM
hayir canim en erken mide bulantisi 6. Haftada olur oda 1.5 aylik demektir

seci: 38738085 .!.:
Resimde tam cikmadi canm tel iyi degil. Ama cizgi ince cikiyor genelde simdi kalin cizgi yarisi koyu yarisi acik renk.

beyaz bı akıntım vardı.mıde bulantısı agızdan koku gelmesı baş dönmesı
bulanti belirttisi kisiden kisiye farkli zamanlarda olusabiliyor esasinda adet oncesi sendromda dahi bulanti belirtisini gorebiliyoruz.

Adetimi beklemek ve dua etmekten başka yol yok.. cok gazim var ve bir kac gundur kasiklarimda batma var sanci vuruyor kesiliyor ins hayirlisi

Back