böyle konular özellikle açılıyo heralde
5 ocakta olmam gerekiyodu 9 gun oldu . Heyecn v3 strestn belirti varmi anlaymyrm test almaua çekiniyorm. Anneme soylemyi dusunuyorm
ağrı kesiciler en aşa 5-6 gün geciktiriyor adeti kullanmayın fazla içine boşalmadıysa sıkıntı olmaz ama şu da bir gerçek 1 damla sperm bile hamile klmana yetebilir önlemini al test yaptır ne olur nolmaz
İçe boşalma hariç önce gelen zevk suyu ile bile gebelik olabiliyormuş die duydum
hayır canım öyle bişi yok bende araştırdım o konuyu olmuyor öyle
Ben bikaç yerde okumuştum aslında biçok yerde biçok yanlış bilgiler var hamile olup 9 ay normal adet gördüğünü hamile olduğunu anlamadığını söyleyenler bile var Buda bizim gibi şüphesi olanları daha çok panikletiyo
arkadaşlar dediğiniz doğru penis girmese bile vajinaya boşalsa hamile kalma durumu olur ve boşalmasada zevk suyuda hamile bırakır hatta kimileride prezvatif te bile hamile kaldığını söyledi doğum kontrol hapındanda kalan var bunlar ALLAH ın taktiri ama bunlar çok az bir ihtimalde gerçekleşir. yani binde bir ihtimal bence 2 yada 3 farklı testi deneyin üçüde ngatifse korkacak bişey yok ama içinde hala şüphe oluyosa kan testi kesin teshiştir.
Bn Kasım ve Ocak aylarında 2 farklı test yaptım ikiside negatif çıktı ve bn ilişkiden sonra 3 defa 5 gün süren normal adetimi oldum
benim bildiğim hamileliğin en iyi belirtisi adetin gecikmesi ohh ne güzel sen normal adetini olmuşssun bide testler negatif çıkmış bence korkacak bişey yok eğer adetin gecikirse korkacaksın
Aradan 3 ay geçti artık gecikmez heralde yani.bu evde yapılan testler güvenilirdir dimi 2 ay sonra yaptım ilişkiden sonuncusunu
evdeki testeler güvenilirmi ona bişey diyemem ama bence güvenilir tam kesin sonuç için kan testi yap bence yaa adetinde hiç gecikme oldumu birde hamilelik belirtilerine hiç rasladınmı cnm
Valla adetim 1 gün bile gecikmedi ilişkiden sonra hep zamanında geldi belirti olarakta bişey yaşamadım bn bulantı göğüs hassasiyeti vs olmadı sence bu kadar belirtisiz bi gebelik mümkün mü
bence sende bişey yok merak etme gecikme yok belirti yok testler negatif adetin düzenli her şey yolunda gibi içinede boşalmamış güzel ilişkiniz kaç ay oldu acaba
Ilişki derken neyi kastediyorsun Cnm
yani yanlış hatırlamıyosam sende sürtünme yoluyla yapmışsın ondan bahsediyorum yada şöyle diyeyim ilk hamilelik korkundan ne kadar zaman geçti şüphelendiğin zaman dan ne kadar süre geçti
Ekim 20 idi Cnm ne kadarlık olması laZımdı olsaydı
ooo cnm aradan baya zaman geçmiş bence korkmana gerek yok hemen hemen 3 ay geçmiş ve hiç bir belirti yok bence rahatla canım korkma birde sevişme olsa dahi korun biz korunuyoruz prezvrtf doğum kontrol hapı falan ama yinede korkuyo insan ALLAH korusun
Evli değil misin Cnm sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?