- 20 Eylül 2013
- 579
- 717
- 123
Evli olanlar uğraşır olmaz biz bekarları bulur. )
isteyen mevlasinida bulur belasinida Rabbim
herkese dogru yolu göstersin insAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli olanlar uğraşır olmaz biz bekarları bulur. )
evli olan bayanlar okadar ugrasiyoda olmuyo eger hamileysen pes😆 ama hamile degilsin okadar da komay bisey degil icine bosalmadiysa zaten hamile kalamazsin heralde kafana cok taktin stresten oldu
İcine bosalmadm diyor tekrar tekrar soruyorm . Eminmisin dedim eminim dedi . Kafama cok takiyorm evet . Arkadaslrm strestn olucagni soyluyor . Ins strestndr cok pismanim. Cok taktim kafama cok moralm bozuk . Hic bi ise kendimi veremiyorm . Yarin gidip test alicam yarn 10 gun gecikmis olucak . Hemen yapmalimiyim belli olur mu .
yarin test yap baktin oda icine sinmiyorsa kan tahlilide yaptir ama icine gelmediyse hamile degilsin zaten gecikmesi sadece kendine yaptigin psikolojik baskidan dolayi
yarin test yap baktin oda icine sinmiyorsa kan tahlilide yaptir ama icine gelmediyse hamile degilsin zaten gecikmesi sadece kendine yaptigin psikolojik baskidan dolayi
Anlayip kendini cekti ve dışarı bosaldi
Zor ben bi teste de inanmadım iki tane yaptım ikiside negatif çıktı
Zor ben bi teste de inanmadım iki tane yaptım ikiside negatif çıktı
Onerdigin bi test var mi?
Fiyatlari konusnda bir bilgin var miBu stresi yaşamak çok zor Cnm bilirim B'nde yeni yaşadım çünkü iki test aldım ikisi de farklıydı ikinci yaptığımın markası miratech idi ama ilkini hatırlamıyorum.ya zaten gebelik varsa hepsinde çıkıyo yanılma payı az o testlerin
Fiyatlari konusnda bir bilgin var mi
Peki canm . Umarm deglmdr .of . Cok streslym
canım fiyatları ucuz 3 tl en fazla 4 tl iki farklı ürün dene birine sadık kalma ama senin içine boşalmadan halie olamazsın zaten bakiresin penis kafası bile girmemiş endişelenme
Peki bakirelik hamile kalmaya engel mi??
Degil... esnek olup dogumda bakireligini kaybedenler var mis...
Bunu duymuştum ama penis vajinaya girmeden gebelik olmaz büyük ihtimal
Olabilir niye olmasin aradan bir yaramaz iceri kosmustur
Merhb. 29 aralıkta sevglm le surtunme yoluyla ilski yasadm . 5 ocakta adet olmm gerekiyodu . Henuz olmadim . Sevglm cinsel organima bosalmadgni soyluyor . Disari bosaldgnda da her defasnda sildi . Bulasms olablr diyor belki diyor. Ilk defa böyle bisi basima geliyor. Bu arada adet olmadn bi kac gun once 3 gun fln vermidon adli agri kesiciyi kullanmstm . Bunun bi gecitrme etkisi olablr mi . Lutfen yardm edin .
Hoş bn ilişkiden sonra 3 defa adet oldum yani 2 test onlarda negatif )
Peki bakirelik hamile kalmaya engel mi??