hamilemiyim yardim edin

Bu mümkün ama bnm iliskim ekimdeydi bn bu tarihten sonra 3 kez adet oldum ve 2 test yaptım ikiside negatif

ben seni hatırladım bununla ilgili 4-5 tan konu açmıştın ve sana zaten hamile olman mümkün değil demiştik hala mı aynı şeyi araştırıyosun? peki neden gidip bi kan tahlili vermiyosun?

İlişkim ekimdeydi bu tarihten sonra hiç gecikmeden adet oldum çok şükür

Ben iliskiyi tekrar etmenden bahsediyorum,
kac konu acip kac yere sorduguna rastladim,
bu kadar korkuyorsan,
yapma bir daha bu sefer kalmadin diye
bir daha kalmazsin sanma..

Ben iliskiyi tekrar etmenden bahsediyorum,
kac konu acip kac yere sorduguna rastladim,
bu kadar korkuyorsan,
yapma bir daha bu sefer kalmadin diye
bir daha kalmazsin sanma..

Bir daha asla bu konuyu bn açtım bnm durumu yaşayan biri bnm durumda. Alıntı yapmış bugün bende ona git test al dedim utanıyorum falan dedi

ben seni hatırladım bununla ilgili 4-5 tan konu açmıştın ve sana zaten hamile olman mümkün değil demiştik hala mı aynı şeyi araştırıyosun? peki neden gidip bi kan tahlili vermiyosun?

Bugün bu konuyu ben açmadım zaten benmle aynı şeyi yaşayan biri bnm durumu alıntı yaparak konu açmış bende bugün ona test al yap dedim utanıyorum dedi

Bir daha asla bu konuyu bn açtım bnm durumu yaşayan biri bnm durumda. Alıntı yapmış bugün bende ona git test al dedim utanıyorum falan dedi

Biliyorum senin acmadigini neyse ben senin iyiligin icin soyledim yoksa banane

Yarin test alip yapicam ins hamile degilimdir . Cok stres yaptim tahmin bile edemezsnz

Kızlar bu tip işlere koyulurken bin kere düşünün öyle yapın sonradan pişmanlık hiç bi şekilde fayda etmez yaparken ailenizi düşünün yüzlerine yere eğdirmiyecek hareketler yapın sevgiliniz madem ciddi düşünüyor durun evlenin ondan sonra naparsanız yapın.. Sonra gayri meşru çocuk olacak onlarda sizinle sürüklenecek yazıktır ya..

hamile olup olmadığnı biz buradan bilemeyiz kesin bir şekilde
ama şöyle bir şey var ki sürtünme yoluyla da hamile kalınıyor
hatta sizin tabirinizle üstünüze boşalmasa da bile
boşalma olmadan önce gelen sıvıda da sperm vardır az bir miktar

Biliyorum bn bu hatayı Ekim'de yaptım sonrasında da 3 defa adet oldum ve 2 test yaptım ikiside negatif çıktı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…