hamilemiyim yardim edin

evli olan bayanlar okadar ugrasiyoda olmuyo eger hamileysen pes😆 ama hamile degilsin okadar da komay bisey degil icine bosalmadiysa zaten hamile kalamazsin heralde kafana cok taktin stresten oldu

İcine bosalmadm diyor tekrar tekrar soruyorm . Eminmisin dedim eminim dedi . Kafama cok takiyorm evet . Arkadaslrm strestn olucagni soyluyor . Ins strestndr cok pismanim. Cok taktim kafama cok moralm bozuk . Hic bi ise kendimi veremiyorm . Yarin gidip test alicam yarn 10 gun gecikmis olucak . Hemen yapmalimiyim belli olur mu .

yarin test yap baktin oda icine sinmiyorsa kan tahlilide yaptir ama icine gelmediyse hamile degilsin zaten gecikmesi sadece kendine yaptigin psikolojik baskidan dolayi

yarin test yap baktin oda icine sinmiyorsa kan tahlilide yaptir ama icine gelmediyse hamile degilsin zaten gecikmesi sadece kendine yaptigin psikolojik baskidan dolayi

Sevgilim bosalmadim diyor ve emin kendinden zaten bir kere bi bosalma soz konusu oldu surtunmeyle ondada anlayp kendini cekti . Diger bosalmalari oyle degildi ve hemen sildi . Belki kucuk bi ihtimal bulasmstr demesi beni cok kuskulandrdi . Ve sonra kafama taktim . . Umarim degilumdir cok pismanim

Onerdigin bi test var mi?

Bu stresi yaşamak çok zor Cnm bilirim B'nde yeni yaşadım çünkü iki test aldım ikisi de farklıydı ikinci yaptığımın markası miratech idi ama ilkini hatırlamıyorum.ya zaten gebelik varsa hepsinde çıkıyo yanılma payı az o testlerin

Fiyatlari konusnda bir bilgin var mi
Peki canm . Umarm deglmdr .of . Cok streslym

canım fiyatları ucuz 3 tl en fazla 4 tl iki farklı ürün dene birine sadık kalma ama senin içine boşalmadan halie olamazsın zaten bakiresin penis kafası bile girmemiş endişelenme

Büyük ihtimal hamile degilsin,yumurtlama donemine filan denk gelmemis,
yinede bi sure bekle hala adet olmaz isen bir test yaptir,
cunku zevk suyundan bile hamile kalanlar var-mis,
stres yaptigin icinde gecikme yasiyor olabilirsin,
hamile kalmak oyle kolay degil yani bunyeye gorede degisiyor,
en iyisi pisman olacagimiz seyleri yapmamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…