özel bir tahlil laboratuvarına gidip sgk girişi yaptırmadan gebelik testi yaptır.
Sürtünme yoluyla ilişkiye girmek demek, ilişkiye girmemek demek benim lugatımda bu deyimi de anlamıyorum ben ya. İlişkiye girdin mi girmedin mi yani?
İlişki yaşicaksanız tam yaşayın, yaptığınızın arkasında durun, doğum kntrol hapı kulanın, prezervatif kullanın. Pişmanlıklar yaşamayın. Yok ben bekarete önem veriyorum o yüzden sürtünüyorum demeyin ya. Anlamıyorum sürtünmek nedir...
Hamile olduğunu düşünmüyorum. Penis vajinaya girmeden imkansız bir olay. stresten adetin gecikmiştir. Civanperçemi otunu demle. İç bir güzel söktürür.
özel bir tahlil laboratuvarına gidip sgk girişi yaptırmadan gebelik testi yaptır.
Sürtünme yoluyla ilişkiye girmek demek, ilişkiye girmemek demek benim lugatımda bu deyimi de anlamıyorum ben ya. İlişkiye girdin mi girmedin mi yani?
İlişki yaşicaksanız tam yaşayın, yaptığınızın arkasında durun, doğum kntrol hapı kulanın, prezervatif kullanın. Pişmanlıklar yaşamayın. Yok ben bekarete önem veriyorum o yüzden sürtünüyorum demeyin ya. Anlamıyorum sürtünmek nedir...
Hamile olduğunu düşünmüyorum. Penis vajinaya girmeden imkansız bir olay. stresten adetin gecikmiştir. Civanperçemi otunu demle. İç bir güzel söktürür.
Cok haklisiniz kesinlikle haklisiniz . Disari bosaldi ama temizledi bulasmayla olur mu ki yardiminizA ihtycm var cok streslym . Cok az ihtimal diyorlar her yerde ama bilemyrm(
Cok haklisiniz kesinlikle haklisiniz . Disari bosaldi ama temizledi bulasmayla olur mu ki yardiminizA ihtycm var cok streslym . Cok az ihtimal diyorlar her yerde ama bilemyrm(
Katılyrm guzlm sana gercktn nkadar çogldı
Neyi temizledi kendi penisini mi?Yoksa bosaldı sizin vajinanızı mı temizledi?Arkadasım git test al yap bu kadar stres yApcak ne var?Sonuc neyse ona göre stresini yaparsın....
canım sen hiç canını sıkıp bu kadar strese girme bence
özellikle annene bişe söyleme
git bi eczaneden test al kafan rahatlasın,
bukadar korkun stresin ve içitiğin o haplar geciktirme yapıyo bence
Sizce hamilemymdir icim hic rahat degil . Tecrubesiz oldgm icin danisiyorm . Nolursnzbi suru sey okuyorm kafam daha cok karisiyor . Gecen ay da 8 gun gecikmsti fakat boyle bisi yasamamstim hic
Cok tesekkurler . Bn yaptgm in farkindaym . Yargilayan kizanlarada bisey demiyorm herkezin kendi dusuncesi fikri saygi duyuyorm .
Yargılamıyoruz ama kendine bu eziyeti çektirdiğin için üzülüyorum. Bu stresi yaşamak zorunda değilsin. Bu kadar bilinçsizce yaşama bir şeyleri. Biraz daha bilgili ol öğren. Ayaklarn yere sağlam bassın. Etraftan çevreden ailenden - hatta eczaneden - korkmayacağı kadar özgüvenin yüksek olsun. O zaman cinselliğini de yaşa. Ama böyle sürtünme diyosun. Eczaneye gitmeye korkuyorum diyosun. Demek ki hem bekaret sorunun var, hem de eczacıdan gebelik testi alamicak kadar korkuyosun bu durumlardan. Ya da o an ertesi gün hapı alman gerektiğini bilemeyecek kadar uzaksın bu konulara.
B'nde yaşadım bu korkuyu adet olduğum halde yaşarken aklına gelmeyen şeyler sonra aklına gelio insanın ve o zaman gerçekten çok pişman oluyorsun
Yargılamıyoruz ama kendine bu eziyeti çektirdiğin için üzülüyorum. Bu stresi yaşamak zorunda değilsin. Bu kadar bilinçsizce yaşama bir şeyleri. Biraz daha bilgili ol öğren. Ayaklarn yere sağlam bassın. Etraftan çevreden ailenden - hatta eczaneden - korkmayacağı kadar özgüvenin yüksek olsun. O zaman cinselliğini de yaşa. Ama böyle sürtünme diyosun. Eczaneye gitmeye korkuyorum diyosun. Demek ki hem bekaret sorunun var, hem de eczacıdan gebelik testi alamicak kadar korkuyosun bu durumlardan. Ya da o an ertesi gün hapı alman gerektiğini bilemeyecek kadar uzaksın bu konulara.
Gebelik korkusunu ben de yaşadım. Halen yaşıyorum. Evli değilken de yaşadım. Ama eczaneye girmeye utanmadım. Gittim kan tahlili de yaptırdım. Doğum kntrl hapı kullandığım halde strese girip adetimi geciktiriyorum. Ama sürtündük bilmem ne bana acayip geldi açıkçası..
Tatlım bakire misin? Bakireysen ve sürtünme yoluyla olup içine boşalmadıysa birşey olmaz korkma. Hamile değilsin. Ama sen her ihtimale karşı idrar testi al 2 tane, yap. Negatif çıkarsa daha korkma.
evli olan bayanlar okadar ugrasiyoda olmuyo eger hamileysen pes😆 ama hamile degilsin okadar da komay bisey degil icine bosalmadiysa zaten hamile kalamazsin heralde kafana cok taktin stresten oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?