hamilemiyim yardim edin

Cok haklisiniz kesinlikle haklisiniz . Disari bosaldi ama temizledi bulasmayla olur mu ki yardiminizA ihtycm var cok streslym . Cok az ihtimal diyorlar her yerde ama bilemyrm (

Yorumunuza aynen katılıyorum.Bu nedir ya bu hafta ne kadar cok böyle soru soran var....Cinsellik yasanır yasanmaz degil.Aile yapısını her birey kendi biliyor.İlişkinin sonuclarına katlanabilecekseniz yapın arkadaslar.Her iki tarafta birbirinden eminse ve yaptıgınızın hayatınızı degiştirmiycegini düşünüyorsanız yapın....Konu sahibi partnerin içine bulasmıştır diye düşünüyorsa bence bosalmıştır.Senin korkundan söyleyemiyordur diye düşünüyorum.Kendinden emin degil....Test almakta utanılacak ne var onuda anlayamadım.Eczacı siz kendinize mi alıyorsunuz diye sormuyor size.....

Cok haklisiniz kesinlikle haklisiniz . Disari bosaldi ama temizledi bulasmayla olur mu ki yardiminizA ihtycm var cok streslym . Cok az ihtimal diyorlar her yerde ama bilemyrm (

Neyi temizledi kendi penisini mi?Yoksa bosaldı sizin vajinanızı mı temizledi?Arkadasım git test al yap bu kadar stres yApcak ne var?Sonuc neyse ona göre stresini yaparsın....

Bulaşmayla olmaz arkadaşım. Bunları bilmeden ne cesaretle böyle şeyler yaşıyorsunuz. O k adar korktuysan o an ehemn gidip erkek arkadaşın eczaneden ertesi gün hapı alabilirdi.

Ya da sen utanıyosan gebelik testini erkek arkadaşın alsın. Utanılacak ne var onu da anlamadım ya.. Eczacı sana evli misin bekar mısın niye alıyosun demiyo..

Katılyrm guzlm sana gercktn nkadar çogldı

Tesekkür ederim.Herkesin ne yasadıgı,nasıl bir hayat yasadıgı bizleri ilgilendirmiyor...Biz sadece yorum yapıyoruz ve geciyoruz.O kadar cok okuyorum kk da.Kızların ailem beni öldürür,sevgilimin zoruyla dr.gidiyorum diyen,21 haftalık gebeyimiyim diyen....ilişki tek taraflı yasanmıyor.Her iki tarafta birbirinden eminse ve sonuclarında birbirlerine destek cıkıp,yarı yolda bırakmıcaklarsa bunu denesinler.Sonra kadın streste,erkek aldıgı zevkte.....
Sonra saga sola atılan bebekler,.....sokakta serseriler.Sadece burda yorum yapmıyorum,o bilinçsizce yapılan cocuklarla aynı toplumda yasamak zorunda kalıyorum....

Neyi temizledi kendi penisini mi?Yoksa bosaldı sizin vajinanızı mı temizledi?Arkadasım git test al yap bu kadar stres yApcak ne var?Sonuc neyse ona göre stresini yaparsın....

Normal disari bosaldi ve sonra temizledi surtunme yoluyla oldgnda bi kere bosaldi o da anladgi an cekti kendini ve temizledi penisini ve snra bende sildim cinsel organımi .

canım sen hiç canını sıkıp bu kadar strese girme bence
özellikle annene bişe söyleme
git bi eczaneden test al kafan rahatlasın,
bukadar korkun stresin ve içitiğin o haplar geciktirme yapıyo bence

canım sen hiç canını sıkıp bu kadar strese girme bence
özellikle annene bişe söyleme
git bi eczaneden test al kafan rahatlasın,
bukadar korkun stresin ve içitiğin o haplar geciktirme yapıyo bence

Cok tesekkurler . Bn yaptgm in farkindaym . Yargilayan kizanlarada bisey demiyorm herkezin kendi dusuncesi fikri saygi duyuyorm .

Sizce hamilemymdir icim hic rahat degil . Tecrubesiz oldgm icin danisiyorm . Nolursnz bi suru sey okuyorm kafam daha cok karisiyor . Gecen ay da 8 gun gecikmsti fakat boyle bisi yasamamstim hic

evet gerçekten çok çoğaldı
neyin ne olduğunu bilmeden ilişki yaşanıyor sonra da hamilemiyim endişesi
hamile değilsindir ama yinede test al yaptır annene de birşey söyleyip kadını üzme
ne olur üzüleceğiniz pişman olacağınız şeyler yapmayın bir anlık hevese kapılmayın....

Cok tesekkurler . Bn yaptgm in farkindaym . Yargilayan kizanlarada bisey demiyorm herkezin kendi dusuncesi fikri saygi duyuyorm .

Yargılamıyoruz ama kendine bu eziyeti çektirdiğin için üzülüyorum. Bu stresi yaşamak zorunda değilsin. Bu kadar bilinçsizce yaşama bir şeyleri. Biraz daha bilgili ol öğren. Ayaklarn yere sağlam bassın. Etraftan çevreden ailenden - hatta eczaneden - korkmayacağı kadar özgüvenin yüksek olsun. O zaman cinselliğini de yaşa. Ama böyle sürtünme diyosun. Eczaneye gitmeye korkuyorum diyosun. Demek ki hem bekaret sorunun var, hem de eczacıdan gebelik testi alamicak kadar korkuyosun bu durumlardan. Ya da o an ertesi gün hapı alman gerektiğini bilemeyecek kadar uzaksın bu konulara.

B'nde yaşadım bu korkuyu adet olduğum halde yaşarken aklına gelmeyen şeyler sonra aklına gelio insanın ve o zaman gerçekten çok pişman oluyorsun

B'nde yaşadım bu korkuyu adet olduğum halde yaşarken aklına gelmeyen şeyler sonra aklına gelio insanın ve o zaman gerçekten çok pişman oluyorsun

Gebelik korkusunu ben de yaşadım. Halen yaşıyorum. Evli değilken de yaşadım. Ama eczaneye girmeye utanmadım. Gittim kan tahlili de yaptırdım. Doğum kntrl hapı kullandığım halde strese girip adetimi geciktiriyorum. Ama sürtündük bilmem ne bana acayip geldi açıkçası..

Yoo bn test almaya utanmadın gittim aldım iki tane yaptım ikiside negatif çıktı bu yüzden de kan testine gerek duymadım adet oluyorum ama hala acabalar işte

Tatlım bakire misin? Bakireysen ve sürtünme yoluyla olup içine boşalmadıysa birşey olmaz korkma. Hamile değilsin. Ama sen her ihtimale karşı idrar testi al 2 tane, yap. Negatif çıkarsa daha korkma.

Tatlım bakire misin? Bakireysen ve sürtünme yoluyla olup içine boşalmadıysa birşey olmaz korkma. Hamile değilsin. Ama sen her ihtimale karşı idrar testi al 2 tane, yap. Negatif çıkarsa daha korkma.

Bakireyim . Tekrar tekrar soruyorm bosaldinmi diye cinsel organina bosalmadim diyor . Penis ini sildi . Her defasnda temizledi . Ben cok takiyorm kafama . Stres yapiyrm . Vermidon agri kesici icmistim . Gecktrici etkisi olmadgni soyluyorlar . Arkadasmn kesiyorms adetini anlayamdm . Test yapicm. Yarin ilk isim o oluck . Bilincli olsam sizden yardm istemem . Hepniz haklisinz . Hepinize hak veriyorm .

evli olan bayanlar okadar ugrasiyoda olmuyo eger hamileysen pes😆 ama hamile degilsin okadar da komay bisey degil icine bosalmadiysa zaten hamile kalamazsin heralde kafana cok taktin stresten oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…