Hamilemiyim teste bakarmısınız

esmereee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
4
1
1
29
Erken gebelik testine bakarmısınız adet günüm bugün kızlar

Eklentiler

• 1000016353.webp
    1000016353.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000016351.webp
    1000016351.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000016359.webp
    1000016359.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 51
Ama yanılma payı olurmu bilmiyorum benim ilk bebeğim 5 sene sonra oldu rüyalarımda gördüm test yaptım adet günü çok aşırı silik çikti değerim 7 çıktı sonra yükseldi kızımı sütten kestim 2 yaşında şu an yine rüyamda gördüm hamile olduğumu adet günüm bugün yine yaptım testi 5 dk sonra çıktı çok silik yine

Erken gebelik testine bakarmısınız adet günüm bugün kızlar
Eğer artmed ise asla güvenme kaset test al ben yaptım 2 dk için çift çizgi çıktı kanda 0.25 çoktu 2 gün sonra adet oldum zaten asla güvenmiyorum o teste bi başka marka önderdiler ben onu aldım beklemedeyim suan

Evet bu teste güven olmadığını çoğu yerden okudum insanları nasıl etkiliyor ben bugün çok farklı duygular içerisindeyim heyecandan ama hayırlısı olsun

Ama yanılma payı olurmu bilmiyorum benim ilk bebeğim 5 sene sonra oldu rüyalarımda gördüm test yaptım adet günü çok aşırı silik çikti değerim 7 çıktı sonra yükseldi kızımı sütten kestim 2 yaşında şu an yine rüyamda gördüm hamile olduğumu adet günüm bugün yine yaptım testi 5 dk sonra çıktı çok silik yine
Canım daha once artimed bende daha belirgin cizgi cikardi bildigin pozitifti inanmadim yine yaptim yinr ayni cikti ama ne yazik ki janda megatif cikti yani artimed cok yanılıyo bu konuda herkes mağdur bence baska marka bir test al dene derim ben

Back
X