- 20 Mart 2021
- 351
- 175
- 33
- 24
- Konu Sahibi Bayanmerkli2
-
Yanlış hesaplıyosunuz 25 nde çatlama olduysa o günden itibaren 14 gün saymanız gerek uygulamaya bakmayın çatmaladan 14 gün sonra adet olursunuzCanm 14 Ocak bnm adet tarihim uygulamaya göre 30 u yumurtlama ona göre de şuan adete 4 gün var 11 gün geçmiş oluyor yumurtlamadan
Biz 30 unda yumurtlama görünüyordu uygulmada o günü değerlendirdik o günden itibaren saydikYanlış hesaplıyosunuz 25 nde çatlama olduysa o günden itibaren 14 gün saymanız gerek uygulamaya bakmayın çatmaladan 14 gün sonra adet olursunuz
Diğer uygulamadan baktm yumurtlama 24 nde başlamış onda demk ki uygulamaya güven yok 30 unu değerlendirdik biz desene bu ayda yokYanlış hesaplıyosunuz 25 nde çatlama olduysa o günden itibaren 14 gün saymanız gerek uygulamaya bakmayın çatmaladan 14 gün sonra adet olursunuz
Doktora gidiyosanız neden uygulamaya bakıyosunuz doktor zaten size değerlendirmeniz günleri söyler uygulamaya bakılırsa bende adetin 14. günü yumurtluyo 14 gün sonrada adet oluyo olarak görünüyorum ama gerçekte adetin 23. günü yumurtlama oluyo güvenmeyin o uygulamalaraDiğer uygulamadan baktm yumurtlama 24 nde başlamış onda demk ki uygulamaya güven yok 30 unu değerlendirdik biz desene bu ayda yok
Ben doktora gitmedim ki başka biriyle karistrdiniz sanirimDoktora gidiyosanız neden uygulamaya bakıyosunuz doktor zaten size değerlendirmeniz günleri söyler uygulamaya bakılırsa bende adetin 14. günü yumurtluyo 14 gün sonrada adet oluyo olarak görünüyorum ama gerçekte adetin 23. günü yumurtlama oluyo güvenmeyin o uygulamalara
Ben hesaplamadim doktor hesapladı 2 ay takip ile 25 27 29 ilişki 25i adet dahil 15 gün 8 Şubat regl dedi gelmezse 10unda hastaneye hit dedi test yapma dedi duramadim yaptım negatif çıktı ama 2 gün geçtiYanlış hesaplıyosunuz 25 nde çatlama olduysa o günden itibaren 14 gün saymanız gerek uygulamaya bakmayın çatmaladan 14 gün sonra adet olursunuz
Ben hesaplamadim doktor hesapladı 2 ay takip ile 25 27 29 ilişki 25i adet dahil 15 gün 8 Şubat regl dedi gelmezse 10unda hastaneye hit dedi test yapma dedi duramadim yaptım negatif çıktı ama gün geçti bu arada 2 bayan soru yöneltiyor karışmış biraz sohbet ben tedavi gören klomen ile ağrılarım var negatif çıktı negatif olup gebelik yaşayan varmı demek istedim doktor konrtol etti toplam 5 yumurta çatlama günü en son 29unda idi 3ü çatlamış yarın da kalan 2 çatlar dedi öyle de olduYanlış hesaplıyosunuz 25 nde çatlama olduysa o günden itibaren 14 gün saymanız gerek uygulamaya bakmayın çatmaladan 14 gün sonra adet olursunuz
Aaaa çok pardon ben sizi konu sahibi ile karıştırdım stresten isimlere bile bakmıyorumBen doktora gitmedim ki başka biriyle karistrdiniz sanirim
Kusura bakmayın ben sizle diğer hanımefendiyi karıştırdım isimlere pek dikkat etmedimBen hesaplamadim doktor hesapladı 2 ay takip ile 25 27 29 ilişki 25i adet dahil 15 gün 8 Şubat regl dedi gelmezse 10unda hastaneye hit dedi test yapma dedi duramadim yaptım negatif çıktı ama gün geçti bu arada 2 bayan soru yöneltiyor karışmış biraz sohbet ben tedavi gören klomen ile ağrılarım var negatif çıktı negatif olup gebelik yaşayan varmı demek istedim doktor konrtol etti toplam 5 yumurta çatlama günü en son 29unda idi 3ü çatlamış yarın da kalan 2 çatlar dedi öyle de oldu
Rabbim bilir kactanesi çatladı kaç tanesi dollendi negatif se iğne filan vermedi mi vermesiyle bı kaç gün daha bekle tekrar git doktara yada kan ver benim şuan 4 tane oluştu bugün gittimde hepsi dollenirmi bilinmez rabbim bilir bı tanesi belki dollenir ilk dusujte benim üç tane oldu biri dollendi rabbimin taktiri beş tane olsa riskli olduğu için anneyi zehirleme durumu alınabiliyor malesef reglim beklenen tarihten 4 gün geçti kan verdim 0.2 doktor 5 gün dolunca kan ver demiştim dedi belli olmaz pazartesi test yap dedi idrar benim kafam karıştı ilk kez adetim geçti kesin var diye düşündük
Catlama gününden itibaren say 15gun eğer yoksa doktara git bı cnm çatlama dan itibaren say
klomen ilaç verdi 25 27 29 ilişki dedi herşey çok güzeldi 29 unda dotkra gittim 3 yumurta çatlamış 2 si çatlar yarın dedi toplam 5 tane oluşmuş herşey çok güzeldi ve reglim beklenen tarihten 4 gün geçti kan verdim 0.2 doktor 5 gün dolunca kan ver demiştim dedi belli olmaz pazartesi test yap dedi idrar benim kafam karıştı ilk kez adetim geçti kesin var diye düşündükNeye 15 gün olmuş anlayamadım canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?