- 7 Eylül 2018
- 12
- 0
- 86
- 25
- Konu Sahibi Bayanmerkli2
-
Rabbim bilir kactanesi çatladı kaç tanesi dollendi negatif se iğne filan vermedi mi vermesiyle bı kaç gün daha bekle tekrar git doktara yada kan ver benim şuan 4 tane oluştu bugün gittimde hepsi dollenirmi bilinmez rabbim bilir bı tanesi belki dollenir ilk dusujte benim üç tane oldu biri dollendi rabbimin taktiri beş tane olsa riskli olduğu için anneyi zehirleme durumu alınabiliyor malesefKlomen kullandım 5 yumurtam oldu sonra catlamalardan sonra çok ağrım oldu dollenme ağrısı sandım neyse şuan adetimi 2 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hala yok ağrılarım bı tık var ama her seferinde geldi sanıyorum gelmiyor su akıntı gibi bişey akiyor tam günü gününe gelirdi reglim 5 yumurta birden çatldi çok heyecanlıyım böyle şeyler yaşayan oldu mu
Test yapTwat e çatladı lakin şuan gecikme mi yoksa gebelik varmı merakım bu bide aşırı gaz olmaya başladı
15 gün bekleyecen o zamanYani 5 ide çatladi
Çatlama 5 inde olduysa cumartesi yani caylama oldu diyelim on beş gün bekleyecenYani 5 ide çatladi
Arkadasin sen 5 inde dedin yanlış yazmışsın o zaman yazilana göre yorum yaptımHayır arkadaşim 25inde oldu çatlama şuan adetimi 1 2 gün geçti
Yorum bu 25 değil 5 yazmışsın yanlış yazmışsın o zamanYani 5 ide çatladi
Yok testlerde ovulasyon silik sadece bu kan ver en iyisi 15 gün olmuş geç döllenme olabiliyor istersen bı kan ver en iyisi kist de olmuş olabilir henüz emin değiliz o yüzden bı kan ver sonuç a göre yine yaz burdabAdete 4 gün varken dayanamadım yaptım test üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi bakar misinz ovulasyon testi aslında daha kırmızı ama burda gri açık gorunuyor
Neye 15 gün olmuş anlayamadım canmYok testlerde ovulasyon silik sadece bu kan ver en iyisi 15 gün olmuş geç döllenme olabiliyor istersen bı kan ver en iyisi kist de olmuş olabilir henüz emin değiliz o yüzden bı kan ver sonuç a göre yine yaz burdab
Catlama gününden itibaren say 15gun eğer yoksa doktara git bı cnm çatlama dan itibaren sayNeye 15 gün olmuş anlayamadım canm
Canm 14 Ocak bnm adet tarihim uygulamaya göre 30 u yumurtlama ona göre de şuan adete 4 gün var 11 gün geçmiş oluyor yumurtlamadanCatlama gününden itibaren say 15gun eğer yoksa doktara git bı cnm çatlama dan itibaren say
Bekle o zaman 3 gün filan daha sonra testi tekrarlaCanm 14 Ocak bnm adet tarihim uygulamaya göre 30 u yumurtlama ona göre de şuan adete 4 gün var 11 gün geçmiş oluyor yumurtlamadan
Duramadm çıkmaması normal mi pekiBekle o zaman 3 gün filan daha sonra testi tekrarla
Bence var inşallah vardırAdete 4 gün varken dayanamadım yaptım test üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi bakar misinz ovulasyon testi aslında daha kırmızı ama burda gri açık gorunuyor
Neye dayanarak dediniz gebelik testine .i ovulasyona miBence var inşallah vardır
Canm 14 Ocak bnm adet tarihim uygulamaya göre 30 u yumurtlama ona göre de şuan adete 4 gün var 11 gün geçmiş oluyor yumurtlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?