Değer 2590 minigimin minicik kesesi gorundü 10 gun sonra kalp atislarini da duymak nasip olur inşallah Rabbim hepinizi de nasip etsin inşallah hepinize çok dua edicemArkadaşlar degerim1288 olmuş Dr hamilelik var dedi ama keseyi göremedi karartı var dedi cuma günü gel o zaman görürüz inşallah dedi şimdi cumayi bekliyorum inşallah görürüm bebisimi sağlıkla Rabbim isteyen herkese nasip etsin
aaa o zaman vardır canım büyük ihtimalleKizlaaaaar testim silik ikinci cizgi ciktiiiiiii yarin kan testi yaptiricam :)
Silik cizgi cikmis hamilesinKizlarrr sizce buu ne ????Eki Görüntüle 1400434
Aminnn tatlim allahim isteyen herkese versin yarn bi kan testi yaptirim bakimSilik cizgi cikmis hamilesinhadi darisi basima
Aminn. Adet gunun gectimi pekiAminnn tatlim allahim isteyen herkese versin yarn bi kan testi yaptirim bakim
Yok cnm ama ben gecen ay 11 gun erken oldm normalde adete 3 gun olmasi lazm ama acaba dedm yaptm bakalim yarn kanda ne cikacakAminn. Adet gunun gectimi peki
Hayirlisi tatlm. Ne gibi belirtilerin oldu peki?Yok cnm ama ben gecen ay 11 gun erken oldm normalde adete 3 gun olmasi lazm ama acaba dedm yaptm bakalim yarn kanda ne cikacak
Sadece kasik agrm var goguslermde aci var bide akıntı onun disinda hic bisy yokHayirlisi tatlm. Ne gibi belirtilerin oldu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?