• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim sizce

Arkadaşlar degerim1288 olmuş Dr hamilelik var dedi ama keseyi göremedi karartı var dedi cuma günü gel o zaman görürüz inşallah dedi şimdi cumayi bekliyorum inşallah görürüm bebisimi sağlıkla Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Değer 2590 minigimin minicik kesesi gorundü 10 gun sonra kalp atislarini da duymak nasip olur inşallah Rabbim hepinizi de nasip etsin inşallah hepinize çok dua edicem

Merhaba bayanlar bnm 4 gün adetin geçti ve midemde yanma ara ara mide bulantısı oluyor sabahlarida kasiklarimda hafif sanci sadece 5 dakika oluyor sizce hamile olablirmiyim . ? İnş. Hamileyimdir

o_OKizlarrr sizce buu ne ????
IMG-20150203-WA0011.jpeg

merhaba kizlar ben yeni uye oldum cok guzel bir site size bir sorum olacakti da benim adetlerim duzensiz ve o yuzden duphaston kulaniyorum 2 kez kulandim en son adetim 28.01.2015 te ve 1 subata bitti ve hemen oyle kotu kasik arilarim oldu her alde yumuetlama donemindeyim dedim ve 5 subata ovulasyon gerceklesti ve o aksam iliskiye girdik korunmadik 5 gun kasik arigilarim var goguslerim aciyor hep uyumak istiyorum acaba hamilemiyim sizce bu kadar erken belirti gosterirmi lutfen bana yardimci olun simdiden tesekurler ...

daha cok erken ki canim ya ben 10 subatan 14 subata kadar duphaston kulanmam gerekiyor ve 3 gun sonra yani 17 de adet olmam gerekiyor olmazsam hamileyim demektir ve 28 subata kadar beklemeliyim tatlim ya insallah hamileyimdir ve benim gibi bekleyen herkeze rabim nasip etsin

Back