Insallah canm senn ilk bebekmiAllah herseyin hayirlisini versin canimm zamani gelince insallah seninde tekrar olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canm senn ilk bebekmiAllah herseyin hayirlisini versin canimm zamani gelince insallah seninde tekrar olur :)
Cnm tekrar test yaptir artis oluomu die..Arkadaslar bana da birşey soyleyin son adet tarihim 15 aralık bu ay tedavi gördüm Bugün bhcg 730 çıktı sizce normal mi umitlenmeli miyim
Dr da aynı şeyi soyledi de içim içimi yiyor iki gün sabır mecburen burda benim gibi olan varmı diye arastirayım dedim cevap için teşekkürlerCnm tekrar test yaptir artis oluomu die..
Onmli deil cnm bnde cok merak ediorm ama ise yapacak bsy yok hersein hayirlisiDr da aynı şeyi soyledi de içim içimi yiyor iki gün sabır mecburen burda benim gibi olan varmı diye arastirayım dedim cevap için teşekkürler
EvEt canim ilk bebegim insallah :)Insallah canm senn ilk bebekmi
Arkadaşlar degerim1288 olmuş Dr hamilelik var dedi ama keseyi göremedi karartı var dedi cuma günü gel o zaman görürüz inşallah dedi şimdi cumayi bekliyorum inşallah görürüm bebisimi sağlıkla Rabbim isteyen herkese nasip etsinArkadaslar bana da birşey soyleyin son adet tarihim 15 aralık bu ay tedavi gördüm Bugün bhcg 730 çıktı sizce normal mi umitlenmeli miyim
Canim senin yerlesme kanaman olmus muyduArkadaşlar degerim1288 olmuş Dr hamilelik var dedi ama keseyi göremedi karartı var dedi cuma günü gel o zaman görürüz inşallah dedi şimdi cumayi bekliyorum inşallah görürüm bebisimi sağlıkla Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayır ttlmSelam hanimlar bugun test yaptirdm 0.18 çıktı sizce hamilemiyim ben
Hayır ttlm
Amannn kalcaz bi gün inşallah boşverrrr:)
Ama yinede insan merak edio karnim agrio goguslerim acio belim agrio ne bilim yha (( bi kuzim cok skur ama yine istiormAmannn kalcaz bi gün inşallah boşverrrr:)
Cnm senin en azında n var bizim oda yokAma yinede insan merak edio karnim agrio goguslerim acio belim agrio ne bilim yha (( bi kuzim cok skur ama yine istiorm
Ins olur tatlim isteyen herkese allahim nasip etsin ... yenimi evlisin kendnden bahsedermsnCnm senin en azında n var bizim oda yok
Yeni sayılır 1.5 sene olucak. İlk günden beri olmuyo rhm filmi çektirdim hafta sonu preesed kullanyrm kürler fln olmadı dahaIns olur tatlim isteyen herkese allahim nasip etsin ... yenimi evlisin kendnden bahsedermsn
Zaman cnm zaman fazlada takma kafani yorma vucudunu allahm hayirlsni masp etsnYeni sayılır 1.5 sene olucak. İlk günden beri olmuyo rhm filmi çektirdim hafta sonu preesed kullanyrm kürler fln olmadı daha
Yok canım olmadı hatta hamilelikle ilgili şüphe duyduğum hiçbir şey olmadı sadece regl gecikmesi yasadimCanim senin yerlesme kanaman olmus muydu
hadi bakalim guzel haberlerini bekliorm insallah hamilesindir cnm yha ....Kizlaaaaar testim silik ikinci cizgi ciktiiiiiii yarin kan testi yaptiricam :)
Insallah canimm dua edin :)hadi bakalim guzel haberlerini bekliorm insallah hamilesindir cnm yha ....