hamilemiyim sizce

mierse

♡♡♡♡♡
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
86
11
13
33
Selam hanimlar bugun test yaptirdm 0.18 çıktı sizce hamilemiyim ben

Yok canim maalesef degilsin 5.00 ustu hamilelik oluyor diye biliyorum . Sıkıntı yapma tez zamanda olur insallah

Kizlar banada bir yorum yapsaniz ya benim adetime 1 hafta var dun kahverengimsi lekelenmem du karnim sancilaniyor arada sag tarafima bicak gibi sanci giriyor ayaklarim cok usuyor migdem yaniyor ara ara bula iyor hafif bir sekilde 2 aydir bebek istiyorum bakalim bu ay olacak mi

Insallah cnm hamilesindir sende bnm fbi bekle bakalım hersein hayirlisi

Senin belirtilerin ne olmustu peki canim gogusde mavi damarlar da cikar diyorlar da ben baktim az once bendede belirmis mavi damarlar dogru mu bunlar ? Hersey umut iste

Senin belirtilerin ne olmustu peki canim gogusde mavi damarlar da cikar diyorlar da ben baktim az once bendede belirmis mavi damarlar dogru mu bunlar ? Hersey umut iste
Tatlim herkeste ayni olmuo işte benm ilk gebeligimi kotu sonuclandi onda hic anlamadm gebe oldugmu ustune 2kere adet gordum ikincide ise psikljm cok bozuktu hergun defalarca test yapiodm bigun tuttu hemrn gttm dr 2haftalikti daha gogsumun yanlari aciodu karnm cok agriodum simdide oleyim test yaptim ama 0.18cikti biraz beklcm bakalim

Allah herseyin hayirlisini versin canimm zamani gelince insallah seninde tekrar olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…