ARTIŞ OLMAZMI acaba bazi yorumlari okuyunca insan dusunuo 0.16 hamile olan varDeğilsiniz.
amin inşallah allahim isteyen herkese versinYok canim maalesef degilsin 5.00 ustu hamilelik oluyor diye biliyorum . Sıkıntı yapma tez zamanda olur insallah
Adetiniz geçti mi?ARTIŞ OLMAZMI acaba bazi yorumlari okuyunca insan dusunuo 0.16 hamile olan var
normalde bu ay 17sinde olmam gerekiodu ama 5inde oldum ve 3 gun surduAdetiniz geçti mi?
Test için erken olabilir. Adetiniz geçtikten sonra tekrar yaptırın.normalde bu ay 17sinde olmam gerekiodu ama 5inde oldum ve 3 gun surdu
Test için erken olabilir. Adetiniz geçtikten sonra tekrar yaptırın.[
Teşekkür ederim bekleyelim bakalim hayirlisiTest için erken olabilir. Adetiniz geçtikten sonra tekrar yaptırın.
Test Yapsam diyorum cikar mi varsaInsallah cnm hamilesindir sende bnm fbi bekle bakalım hersein hayirlisi
eger cok erkense cikmaz bekle bi kac gun dahaTest
Test Yapsam diyorum cikar mi varsa
Senin bebegin var mi :)eger cok erkense cikmaz bekle bi kac gun daha
Var cnm 1 yasnda kizm varSenin bebegin var mi :)
Tatlim herkeste ayni olmuo işte benm ilk gebeligimi kotu sonuclandi onda hic anlamadm gebe oldugmu ustune 2kere adet gordum ikincide ise psikljm cok bozuktu hergun defalarca test yapiodm bigun tuttu hemrn gttm dr 2haftalikti daha gogsumun yanlari aciodu karnm cok agriodum simdide oleyim test yaptim ama 0.18cikti biraz beklcm bakalimSenin belirtilerin ne olmustu peki canim gogusde mavi damarlar da cikar diyorlar da ben baktim az once bendede belirmis mavi damarlar dogru mu bunlar ? Hersey umut iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?