Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün sağlık ocağına gittim grevdelermisAA kanama olmuş, belki yerleşme kanamasidir ,doktora git en iyisi yarın kan tahlili yaptir, hakkında hayırlısı.
Testin pozitif ama kanaman normal değil yerleşme kanaması sadece damla şeklinde peçeteye gelir, vakit kaybetme hemen doktora git. Hatta ben senin yerinde olsam simdi hemen acile giderdimAdetim 3 gün gecikti bugünde kanama geldi ama pedi doldurmicak şekilde test yaptım silik çıktı sizce HAMİLEMİYİM ?
Kız ben silik çizgi gördüm valla hadi hayırlısı yarın ilk idrarle test ver daha güvenilir oluyormscok h
Avuç içi kadar bı kanama geldi sonra zaten durduTestin pozitif ama kanaman normal değil yerleşme kanaması sadece damla şeklinde peçeteye gelir, vakit kaybetme hemen doktora git. Hatta ben senin yerinde olsam simdi hemen acile giderdim
Sağlık ocakları grevdeymis hastane randevusu da geç veriyorlar acilde yaparlarmi acaba gitsem saçma mi olurAA kanama olmuş, belki yerleşme kanamasidir ,doktora git en iyisi yarın kan tahlili yaptir, hakkında hayırlısı.
Avuç içi kadar bı kanama geldi sonra
Genelde normal karşılanıyor ama riskli bir gebelik de yaşıyor olabilirsiniz bence acile gidin en azından bir muayene etsinler muhtemelen istirahat verirler ama vakit kaybetmeyin derim benAvuç içi kadar bı kanama geldi sonra zaten durdu
Eşim işte gelince soylicemGenelde normal karşılanıyor ama riskli bir gebelik de yaşıyor olabilirsiniz bence acile gidin en azından bir muayene etsinler muhtemelen istirahat verirler ama vakit kaybetmeyin derim ben
Tekrar test yapsam mı ?Bugün sağlık ocağına gittim grevdelermis
Hastaneye de çok geç randevu var napicam ya
Tabiki yaparlar acile git başım dönüyor midem bulanıyor gebelik şüphem var de triyajdaki kadına veya erkeğe onlar zaten sağlık ocaklarındaki doktorların grevde olduğunu bildiği için yardımcı olurlar diye düşünüyorumSağlık ocakları grevdeymis hastane randevusu da geç veriyorlar acilde yaparlarmi acaba gitsem saçma mi olur
Durumunu söyle,gecikmem var test pozitif çıktı ama kanamam başladı vs belki yardımcı olurlar.Sağlık ocakları grevdeymis hastane randevusu da geç veriyorlar acilde yaparlarmi acaba gitsem saçma mi olur
Çok teşekkür ederimTabiki yaparlar acile git başım dönüyor midem bulanıyor gebelik şüphem var de triyajdaki kadına veya erkeğe onlar zaten sağlık ocaklarındaki doktorların grevde olduğunu bildiği için yardımcı olurlar diye düşünüyorum
Bence şuan yapma yeniyse daha idrarda hcg birikmemiştir , yarın hastaneye gidersen şayet sabah kalktıgın da ilk idrarla yap o zaman hcg daha yüksek olurTekrar test yapsam mı ?
Evet maalesef yaSaglikocagi yine mi grevde ?
MaalesefSaglikocagi yine mi grevde ?
Öyle bacım herşeyin cenemesini biz çekiyoruz kim pırt yaptı garip pırt yaptı hep garibe oluyor ne oluyorsaTamam onlar da haklı da valla olan halka oluyor