- 7 Şubat 2020
- 4
- 0
- 6
- 30
- Konu Sahibi Aysegul5758
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım hayırlı olsunhamilemiyim sizcee hamişlere
Hamile görünüyorsunuz :) kan testi yaptırınMerhaba ben aranıza yeni katıldım konuyu nereye açacağımı bilemedim bu benim gebelik test sonucum BAT’ım 9 Ocak bugün test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyim kan testine gitmeye korkuyorum ya negatif çıkarsa ya test yanlışsa diye lütfen yardım
Bu sonuca göre basbayağı pozitif hayırlı olsunMerhaba ben aranıza yeni katıldım konuyu nereye açacağımı bilemedim bu benim gebelik test sonucum BAT’ım 9 Ocak bugün test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyim kan testine gitmeye korkuyorum ya negatif çıkarsa ya test yanlışsa diye lütfen yardım
İnşallah canım ya kaç senedir bunu bekliyorum inşallahBu sonuca göre basbayağı pozitif hayırlı olsun![]()
Bundan 5 gün önce dayanamayıp yaptırdım 0,100 çıktı o yüzden korkuyorum canım ya test yanlışsa diyeHamile görünüyorsunuz :) kan testi yaptırın![]()
Pozitif gibi. Mutlaka kan testi yaptırın.Merhaba ben aranıza yeni katıldım konuyu nereye açacağımı bilemedim bu benim gebelik test sonucum BAT’ım 9 Ocak bugün test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyim kan testine gitmeye korkuyorum ya negatif çıkarsa ya test yanlışsa diye lütfen yardım
Emin olmak için bu sefer 9 ocağı beklicem inşallah pozitiftirPozitif gibi. Mutlaka kan testi yaptırın.
O zaman idrar testi pozitif çıkmış mıydıBundan 5 gün önce dayanamayıp yaptırdım 0,100 çıktı o yüzden korkuyorum canım ya test yanlışsa diye
Yok canım maalesef o da negatif çıkmıştıO zaman idrar testi pozitif çıkmış mıydı
Elinde test varsa tekrarla canim ama pozitif.Merhaba ben aranıza yeni katıldım konuyu nereye açacağımı bilemedim bu benim gebelik test sonucum BAT’ım 9 Ocak bugün test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyim kan testine gitmeye korkuyorum ya negatif çıkarsa ya test yanlışsa diye lütfen yardım
Pozitiffffhamilemiyim sizcee hamişlere
Bu da ikinci test canım bu sabah yaptım ama bazı formlarda okuyorum idrarda böyle çıkıp da adet olanlar varmış o yüzden test vermeye korkuyorumElinde test varsa tekrarla canim ama pozitif.
Koyulaşmış öncekine göre. Adet tarihiniz ne zamanBu da ikinci test canım bu sabah yaptım ama bazı formlarda okuyorum idrarda böyle çıkıp da adet olanlar varmış o yüzden test vermeye korkuyorum