• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim sizce

Bu da ikinci test canım bu sabah yaptım ama bazı formlarda okuyorum idrarda böyle çıkıp da adet olanlar varmış o yüzden test vermeye korkuyorum
Canim hamile kalıp düşürende var benimde aklıma geliyo ama dua edip rabbime birakiyorum böyle korkuyla olmaz ki anlıyorum seni ama vardır bir hayır diyebilmekte bence önemli

Canim hamile kalıp düşürende var benimde aklıma geliyo ama dua edip rabbime birakiyorum böyle korkuyla olmaz ki anlıyorum seni ama vardır bir hayır diyebilmekte bence önemli
Doğru söylüyorsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de pazartesiyi beklicem pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi verecem

Doğru söylüyorsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de pazartesiyi beklicem pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi verecem
Bence de Rabbım inşallah gönlüne göre verir evlatlarimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarimiza 💕

Back