- 10 Eylül 2020
- 178
- 42
- 13
- 24
- Konu Sahibi Hafize rabia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dk sonra çıktı?Kizlar ilk negatif çıktı sonra baktım yanında 2.çizgi oluştu silikce sizce hamilemiyim
Baya oldu yaKaç dk sonra çıktı?
Bence var canım benimde bugün ilk 5 dkda çıktı telefona çektim net değil ama bariz gözüküyo yarın sabah ilk idrarla yapKizlar ilk negatif çıktı sonra baktım yanında 2.çizgi oluştu silikce sizce hamilemiyim
Kuruma çizgisi bu bende hep çıkıyor 5 dk sonrasına inanma at çöpeKizlar ilk negatif çıktı sonra baktım yanında 2.çizgi oluştu silikce sizce hamilemiyim
İlk 10 dk sonrasını dikkate almayınBaya oldu ya
Kuruma çizgisi bu bende hep çıkıyor 5 dk sonrasına inanma at çöpeKizlar ilk negatif çıktı sonra baktım yanında 2.çizgi oluştu silikce sizce hamilemiyim
Diğer önceki testlerimde hoc bole çıkmazdı geçen haftalarda yaptigimda net hep negatif çıkardıKuruma çizgisi bu bende hep çıkıyor 5 dk sonrasına inanma at çöpe
Benmde öyle bazen çıkıyor bazen çıkmıyor eğer varsa bir kaç gün sonra hemen çıkar canım ama ben geçikince yaptım bariz belli idi direk kan verdim 0 dıDiğer önceki testlerimde hoc bole çıkmazdı geçen haftalarda yaptigimda net hep negatif çıkardı
Var gibi canim adetin ne zamanKizlar ilk negatif çıktı sonra baktım yanında 2.çizgi oluştu silikce sizce hamilemiyim
4 gün sonraVar gibi canim adetin ne zaman
Yarin bidaha yap bence anlasilir o zaman yumurtlamanin 10. Günündemisin ?4 gün sonra
12 13 günündeyim tatlimYarin bidaha yap bence anlasilir o zaman yumurtlamanin 10. Günündemisin ?
Insallahhh tatlım vardır ama saatler sonra çıktı pozitif ondan once bidaha yaptim oda öyle çıkmıştı arkadaşına bunu yaptım buda bole oldu emin değilim pekTebrikler var bence. Yarın sabah tekrar yapin yada kan verin![]()
Testi tekrarladıniz miKizlar ilk negatif çıktı sonra baktım yanında 2.çizgi oluştu silikce sizce hamilemiyim
Evet yine aynısı çıktıTesti tekrarladıniz mi
Merhaba durumunuz ne acaba bnmde yarm saat snra cift cizgi cikti yanlsmiymis ?Evet yine aynısı çıktı
Su damlatinca ikinci cizgi gidiyorsa kuruma cizgisi oluyordu sanirim. Once fotoğrafını cekip sonra su damlatin isterseniz.Merhaba durumunuz ne acaba bnmde yarm saat snra cift cizgi cikti yanlsmiymis ?