Merhaba Hanımlar Ben 1 yıllık evliyim 3 ay önce eşim sperm azlığı ve hareket düşüklüğü ile varikosel ameliyatı oldu Bunun yanında Keçiboynuzu ve takviye edici ilaç aldık benim Adetime 4 gün var başım çok ağrıyor karnım Önceden ağrırdı bu ay ağrımıyor kasık ağrım arada geliyor ve sabah uyandığımda sağ tarafında bir sertlik var Kirpiklerim karışmak değil de uzamış gibi yukarıya doğru bakıyor ve de uzanıp ayağa kalktığımda başım dönüyor Bir de çok az yeşil Akıntım var Ara ara süt gibi Akıntım da oluyor Sizce hamile kalmış olabilir miyim bu arada yumurtlama gününü değerlendirdik hamişler ve hamilelik yaşayanlar Bana yardım eder misiniz simdiden tesekkurler
Belirtiler hep yanıltıcı olabiliyor canım adetin yakın veya geçtiyse test yap daha varsa kanda baktır benim de gebelikle bire bir tutan belirtilerim vardı kist çıktı yada adet oldum her kadın gebelik belirtisini aynı yaşayacak diye bir şey yok içini ferah tut haktan hayırlısı
Belirtiler hep yanıltıcı olabiliyor canım adetin yakın veya geçtiyse test yap daha varsa kanda baktır benim de gebelikle bire bir tutan belirtilerim vardı kist çıktı yada adet oldum her kadın gebelik belirtisini aynı yaşayacak diye bir şey yok içini ferah tut haktan hayırlısı
Akıntınız bir mantara veya enfeksiyona işaret olabilir dr a görünün mutlaka hamilelik de enfeksiyonlar düşüğe sebep olabilir hatta hamile kalmanıza engel olabilir. Vakit kaybetmeden tedavi olun dr a gitmişken kan testi de yaptırıp sonucu öğrenirsiniz
Akıntınız bir mantara veya enfeksiyona işaret olabilir dr a görünün mutlaka hamilelik de enfeksiyonlar düşüğe sebep olabilir hatta hamile kalmanıza engel olabilir. Vakit kaybetmeden tedavi olun dr a gitmişken kan testi de yaptırıp sonucu öğrenirsiniz