• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim sizce? Lutfen acill cevap verin!!

Bebek canım doktor seni kandirmis uc aylık falan olsa gerek. 6 ay sonra kucagina alirsin. Allah anali babali buyutsun.

Tövbe yarabbim ya. Şu cahillikle şu kafayla insanlar cinsellik yaşayıp doktora gidip gelip burada bir de fotoğraf paylaşıyor vallahi deli olacağım. Gidin istediğiniz gibi yaşayın ama allah askina şu cahillikten kurtulun. Aklınız başınıza gelene kadar da evlenmeyin çoluk çocuk sahibi olmayın. Yetistirdiginiz çocuktan da bu ülkeye fayda gelmez.

Bebek canım doktor seni kandirmis uc aylık falan olsa gerek. 6 ay sonra kucagina alirsin. Allah anali babali buyutsun.

Tövbe yarabbim ya. Şu cahillikle şu kafayla insanlar cinsellik yaşayıp doktora gidip gelip burada bir de fotoğraf paylaşıyor vallahi deli olacağım. Gidin istediğiniz gibi yaşayın ama allah askina şu cahillikten kurtulun. Aklınız başınıza gelene kadar da evlenmeyin çoluk çocuk sahibi olmayın. Yetistirdiginiz çocuktan da bu ülkeye fayda gelmez.
Cidden bebek mi ?

Benim kan testleri hep negatif

hamile değilsin korkma hamilelik olsa kanda çıkardı
Dr ultrason muayenesinde bebeği görse söylerdi niye bu kadar telaş yapıyorsun anlamadım hersey negatif
yönündeyken. ..???
O kadar korkuyorum ki öyle bi vicdan azabım varki Allah.a karşı yüce Rabbim bu kadar şey yapmama rağmen beni inş affetmiştir. Psikolojik tamamen ultrason ve kan testi aynı gün yapıldı hcg <1 çıktı diğer 3 teste negatif zaten idrarlar da negatif ama korkuyorum

O kadar korkuyorum ki öyle bi vicdan azabım varki Allah.a karşı yüce Rabbim bu kadar şey yapmama rağmen beni inş affetmiştir. Psikolojik tamamen ultrason ve kan testi aynı gün yapıldı hcg <1 çıktı diğer 3 teste negatif zaten idrarlar da negatif ama korkuyorum
Umarim bunlardan bir ders cikarmissindir
Korkmana gerek yok
Sen yaptiklarindan vicdan azabı duymussun doğal olarak

Testleri hep negatif kanda dahil olmak uzere
Korkma mayisya yapmissin coktan cikardi ve adet olmussun yani. Bende eczane aradim nisanlimla ama erkek doluydu nobetci eczaneler bende girmedim. Nisanlimla konustum. Onda iltihap vardi onunda kasigi ariyordu neresi dedigimde ayni yeri gosterdi bana. Benimde ayni yerim agriyor. Bendede olmus olabilir mi sence? Belkinoyuzden adetim gelmiyor.

Back