- 22 Temmuz 2016
- 163
- 15
- 98
- Konu Sahibi Melek feyza
Tesekkur ederimm. Bakicam yapicammEvet cikar al bir test yap cikm
cikmasa kanda baktir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimm. Bakicam yapicammEvet cikar al bir test yap cikm
cikmasa kanda baktir
Gercekten korkuyorumSeni de sanmıyorum test yap sonucu özel mesaj olarak ta atabilirsin görüntüsünü
Sonucu haber veririmCikmıcakkk
Bebek canım doktor seni kandirmis uc aylık falan olsa gerek. 6 ay sonra kucagina alirsin. Allah anali babali buyutsun.Bu bebek mi????
Cidden bebek mi ?Bebek canım doktor seni kandirmis uc aylık falan olsa gerek. 6 ay sonra kucagina alirsin. Allah anali babali buyutsun.
Tövbe yarabbim ya. Şu cahillikle şu kafayla insanlar cinsellik yaşayıp doktora gidip gelip burada bir de fotoğraf paylaşıyor vallahi deli olacağım. Gidin istediğiniz gibi yaşayın ama allah askina şu cahillikten kurtulun. Aklınız başınıza gelene kadar da evlenmeyin çoluk çocuk sahibi olmayın. Yetistirdiginiz çocuktan da bu ülkeye fayda gelmez.
Şüpheli ilişki üzerinden 14 gün sonra çıkar testte. Benim 12. Gün çıktı. Ayy ya inanmiyorsan git kan testi yaptır ne diyeyim tecrubelerimizi söylüyoruz. Uf fenalık bastı bu surtunmecilerden.Ve intentte 7 gun gecmesi gerekiyor yaziyor
Benim kan testleri hep negatifBebek canım doktor seni kandirmis uc aylık falan olsa gerek. 6 ay sonra kucagina alirsin. Allah anali babali buyutsun.
Tövbe yarabbim ya. Şu cahillikle şu kafayla insanlar cinsellik yaşayıp doktora gidip gelip burada bir de fotoğraf paylaşıyor vallahi deli olacağım. Gidin istediğiniz gibi yaşayın ama allah askina şu cahillikten kurtulun. Aklınız başınıza gelene kadar da evlenmeyin çoluk çocuk sahibi olmayın. Yetistirdiginiz çocuktan da bu ülkeye fayda gelmez.
hamile değilsin korkma hamilelik olsa kanda çıkardıBenim kan testleri hep negatif
O kadar korkuyorum ki öyle bi vicdan azabım varki Allah.a karşı yüce Rabbim bu kadar şey yapmama rağmen beni inş affetmiştir. Psikolojik tamamen ultrason ve kan testi aynı gün yapıldı hcg <1 çıktı diğer 3 teste negatif zaten idrarlar da negatif ama korkuyorumhamile değilsin korkma hamilelik olsa kanda çıkardı
Dr ultrason muayenesinde bebeği görse söylerdi niye bu kadar telaş yapıyorsun anlamadım hersey negatif
yönündeyken. ..???
Ki mayısta oldu olay zaten eğer bişey olsaydı artık çok net bi şekil de çıkardıhamile değilsin korkma hamilelik olsa kanda çıkardı
Dr ultrason muayenesinde bebeği görse söylerdi niye bu kadar telaş yapıyorsun anlamadım hersey negatif
yönündeyken. ..???
Umarim bunlardan bir ders cikarmissindirO kadar korkuyorum ki öyle bi vicdan azabım varki Allah.a karşı yüce Rabbim bu kadar şey yapmama rağmen beni inş affetmiştir. Psikolojik tamamen ultrason ve kan testi aynı gün yapıldı hcg <1 çıktı diğer 3 teste negatif zaten idrarlar da negatif ama korkuyorum
Aynen öyle teşekkür ederim cevaplarınız için ..Umarim bunlardan bir ders cikarmissindir
Korkmana gerek yok
Sen yaptiklarindan vicdan azabı duymussun doğal olarak
Testleri hep negatif kanda dahil olmak uzereTest yaptın mi
Korkma mayisya yapmissin coktan cikardi ve adet olmussun yani. Bende eczane aradim nisanlimla ama erkek doluydu nobetci eczaneler bende girmedim. Nisanlimla konustum. Onda iltihap vardi onunda kasigi ariyordu neresi dedigimde ayni yeri gosterdi bana. Benimde ayni yerim agriyor. Bendede olmus olabilir mi sence? Belkinoyuzden adetim gelmiyor.Testleri hep negatif kanda dahil olmak uzere
SenceCikmıcakkk
Aynn stres yapma daha çok gecikir yoksa
Enfeksiyon gecmis olabilir mi sence bana? Internette hep farkli seyler yaziyor. Enfeksiyon geciktirir yaziyor geciktirmiyr yaziyor. Doktora gtmeyr cekiniyorim acikcasi.kendi kafda kuruyrum herseyi sterse giriyorumAynn stres yapma daha çok gecikir yoksa