- 23 Ağustos 2016
- 99
- 10
- 3
- 32
- Konu Sahibi Melek feyza
Doktor bişey yok dedi kan testi de negatif zaten aynı gün yapıldı olsa doktor var demezmiydiOna benziyor? Doktora sormadinizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bişey yok dedi kan testi de negatif zaten aynı gün yapıldı olsa doktor var demezmiydiOna benziyor? Doktora sormadinizmi
Derdi tabi. Hamile mi kalmak istiyorsun? Bende korkuyorum hamile olmaktan.Doktor bişey yok dedi kan testi de negatif zaten aynı gün yapıldı olsa doktor var demezmiydi
Ne zamandir adet olmuyorsun? Ve adetin ne kdr gecti. Iliski yasadin miNe hamlesi bende korkuyorum senin gibi 3.5 4 ay geçti bi türlü bitmedi 4 tane test yaptım negatif idrarlar negatif ama 3 gün önce ultrasonda bu çıktı doktor hiç bişey yok dedi bu aralar bi ilişkin oldumu dedi sadece bende doktordan çıkınca farkettim bunu o yüzden korktum olucem artık
Korkma bencee. Sen eger hamile olursan rekora girersinn. Bende yasadim ama icime bosalmadi ynii. Bende korkuyorm dun adet olmam lazimdi olmadim. Karnim agriyo ve kasigim solu agriyor. Test yapsam sence cikarmi. Kac yasindasinAdet oldum hep simdiki de ayın 1 de olması lazım benim ilişki değil Di adetimn ilk günü surtunme ilişkisiydi pantolonuma bosaldi tam vajina bölgeme ped zibin iç camaşırı pantolon vardi
Allahim ya bide hamileysem bugun gidip test alicam yapicam. Burda birisi cikar dedi silikte olsa. Yada hastaneye gidicem yarin. Sen devletemi gittin.22 yaşındayım ve o karar çok şey öğrendim ki çok iyi anlıyorum seni adetinn üzerinden 6 gün daha geçsin git kan testi yaptir idrarla uğraşma en neti kan testi özele git 30 lira zaten yapsınlar 1 2 saate veriyorlar sonucu
Muayanene ye nereye gittin.bugub test alip yapicmÖzelde yaptırdım 3 tane 1i devletti
Peki bu anlattigim sey hamilelik belirtisimi? Hamile.kalmak bu kdr kolaymi peki icine bosalmadanGit test al silikte olsa cikar. Iki oglumdada bir gunum gectiginde yapmistim silik cizgi cikmisti.
Bence sen korkmaa. Sana bisi olmaz dedigim gibi rekora girersin. Ama ya benOda özel dı malttepede
Peki bu anlattigim sey hamilelik belirtisimi? Hamile.kalmak bu kdr kolaymi peki icine bosalmadan
Test alicam yapicm. Bayaninda dedigi gibi ihtimal varsa cikar zaten. Ama hamile.kalmak bu kadar kolaymi. Dunden beri kafayi.yicem herseyi arastirdimSeni de sanmıyorum test yap sonucu özel mesaj olarak ta atabilirsin görüntüsünü
Cikar dimi ihtimalde olsa.Belkide geri cekmedi kacti icine bosaldi yani ne bileyim yani gitmis olabilir bir damlada gitse sperm oluyo kalabilirsin sen test al yap
Senin bence yok uzerinde pantolanun varmis nasil hamile kalabilirsin onu anlamadim benSeni de sanmıyorum test yap sonucu özel mesaj olarak ta atabilirsin görüntüsünü
cikmasa kanda baktirCikar dimi ihtimalde olsa.