• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim sizce? Lutfen acill cevap verin!!

Melek feyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
163
15
98
Meraba. Benim 24 unde adet olmam lazimdi olmadim 1 gun gecti soyle anlatayim. 3 aydir duzensiz adetim var 28 gunde oluyordum adetimi duzenliydi agustosta tam gunumde oldumm.20 yasindayim nisanlimla iliskiye girdik ama icime bosalma durumu olmadi. 4 gun once kasigimda agri hissetim yani bacak baslangicinin hemen ustu oluyor.ama karnim filan agriyor yani. Hamile olmaktann korkuyorum lutfen acil cevap verinn. Test yapsam cikarmi?

Idrar testinde silikte olsa cikar sitrestende gecikme olabilir ama test yapmanda fayda var:KK66:

Regle 5 gun kala test yaptım çıktı. Günün gectiyse cikar. Bu kadar ödün patlayacaksa baştan önlem alın soluğu buralarda almayın. Evlenmeden cinsellik yaşamak bir tercihtir saygı duyarım ama doğru düzgün cinsellik yaşamayı beceremiyorsunuz. Biraz bilinç lütfen yaa.

Regle 5 gun kala test yaptım çıktı. Günün gectiyse cikar. Bu kadar ödün patlayacaksa baştan önlem alın soluğu buralarda almayın. Evlenmeden cinsellik yaşamak bir tercihtir saygı duyarım ama doğru düzgün cinsellik yaşamayı beceremiyorsunuz. Biraz bilinç lütfen yaa.
1 gun gecti cikarmi?

1 gun gecti cikarmi?
Çıkar. Nefatifse negatiftir. Hamile kalmak öyle kolay değil ama meryem uzerli de senin gibi iliski yasayarak hamile kaldı. Korunmadan ilişkiye girme.yaptığının arkasinda duracak bir erkek yok sanırım karşında, nişanlın falan da değil. Olan sana olur. Bilinçli ilişki yaşa mutlaka korun hastalık bile bulaşabilir belli olmaz...

Bu bebek mi????

Eklentiler

• 1474806625010-584319785.jpg
    1474806625010-584319785.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 40
Çıkar. Nefatifse negatiftir. Hamile kalmak öyle kolay değil ama meryem uzerli de senin gibi iliski yasayarak hamile kaldı. Korunmadan ilişkiye girme.yaptığının arkasinda duracak bir erkek yok sanırım karşında, nişanlın falan da değil. Olan sana olur. Bilinçli ilişki yaşa mutlaka korun hastalık bile bulaşabilir belli olmaz...
Haklisiniz. Ama yok nisanlim arkasinda duracak biri. O zaten korkma oyle birsey olmadi desede ben korkuyorum peki bu dedikelrm hamilelik belirtisimi sizce

Ve intentte 7 gun gecmesi gerekiyor yaziyor

Back