4 dakikada çıktıEvet cnm var gibi kac dk da çıktı hmn çıktıysa kesin pozitifdir
O zmn kesin vardir yarin sabah tekrarla bide kan tahlili verirsin aile hekiminde emin olmus olursun hayırlısı olsun canım4 dakikada çıktı
Adetime daha 8 gün var adetimi beklesem mi sizceO zmn kesin vardir yarin sabah tekrarla bide kan tahlili verirsin aile hekiminde emin olmus olursun hayırlısı olsun canım
Adetinize 8 gün varsa bence bekleyin sağlık ocağı ücretsiz yapıyor evet ama yüksek çıkmaya biliyor geç döllenme vs olabiliyor bu seferde kafa karışıklığı yaşıyorsunuz acaba olmadı mı test mi hatalı vs düzenli yükseliyor mu merakı oluyor bence adetin biraz geçmesini bekleyin varsa zaten hem adetiniz gecikecek hemde HCG hormonu yüksek çıkacaktır.En azından yüksek çıkınca da Dr görünüp düzenli takibe başlıyorsunuzAdetime daha 8 gün var adetimi beklesem mi sizce
O zaman adet günümü beklemek en iyisi eşime de söyleyemiyorum süprizi olsun istiyorum ama içim içime de sığmıyorAdetinize 8 gün varsa bence bekleyin sağlık ocağı ücretsiz yapıyor evet ama yüksek çıkmaya biliyor geç döllenme vs olabiliyor bu seferde kafa karışıklığı yaşıyorsunuz acaba olmadı mı test mi hatalı vs düzenli yükseliyor mu merakı oluyor bence adetin biraz geçmesini bekleyin varsa zaten hem adetiniz gecikecek hemde HCG hormonu yüksek çıkacaktır.En azından yüksek çıkınca da Dr görünüp düzenli takibe başlıyorsunuz
Bence etmeyin kizima hamileliğimden biliyorum sonu gelmiyorO zaman adet günümü beklemek en iyisi eşime de söyleyemiyorum süprizi olsun istiyorum ama içim içime de sığmıyor
Sonucunuz nedirDayanamadım aile hekiminden randevu aldım eğer onda da çıkarsa adet günümden sonra kadın doğuma gidicem
Sonucumu göstermeye gitmedim 0.6 çıktı kaset test yaptım onlarda negatif çıktıSonucunuz nedir
çok erken ama adeti bekleyin bence baya erken çünküSonucumu göstermeye gitmedim 0.6 çıktı kaset test yaptım onlarda negatif çıktı
Sadece erken gebelik testinde pozitif çıktım o belki test bozuktu diye düşündüm çünkü 2 kez kaset test yaptım onlarda negatifimçok erken ama adeti bekleyin bence baya erken çünkü
Benimde adetime 3 gun var ama bir göğüsüm şiş bir göğüsüm inik duruyo yumurtalik catlamis dedi doktor sol yumurtalik bir yere mi carptin dedi ama bende hayir dedim ama kasiklarimda bir agri vardi sonra idrar yolu enfeksiyonu dedi ama anlamadim idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili hicbir sikayetim yok. Beyaz akıntım var sizce bende hamile miyim ben test yaptim ama negatif cikti bir hafta onceAdetinize 8 gün varsa bence bekleyin sağlık ocağı ücretsiz yapıyor evet ama yüksek çıkmaya biliyor geç döllenme vs olabiliyor bu seferde kafa karışıklığı yaşıyorsunuz acaba olmadı mı test mi hatalı vs düzenli yükseliyor mu merakı oluyor bence adetin biraz geçmesini bekleyin varsa zaten hem adetiniz gecikecek hemde HCG hormonu yüksek çıkacaktır.En azından yüksek çıkınca da Dr görünüp düzenli takibe başlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?