Gebeliğe Hazırlık hamilemiyim nolur yardim uyuyamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A

annejik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi annejik
ya kizlar daha oncede dedigim gibi 3 gun gecikti adetim.mide bulantisi oluyo arada.sik wcye gidiyorum ve gobegimin alt kismi cok gergin sanki hep adet olcakmisim gibi sancim var arada neler dusundugunuzu yazarsaniz sevinirim cunku uyku tutmuyo heeeeeeeee bide test yaptim bugun aksam idrariyla negatf cikti

• Konu Sahibi annejik
selam ama ben anlamadım 3 gün geçince bu belirtiler olmaz ki eminmisin hamile olduguna sen

• Konu Sahibi annejik

bence bir iki gün daha bekle ve sabah idrarıyla yap testi yada sabredemiyorsan sabah git kan testi yaptır kesin sonucu alırsın beklemek zordur iyi bilirim herşey gönlünce olsun

• Konu Sahibi annejik
yavrucum gecikme olmadan bile hamileligi belli olan arkadaslar var benim 3 gun oldu gecikiyo ve bu belirtileri hissediyo olmam normal dglmi ben sadece bi olasiliktan bahsediyorum anliycagn

• Konu Sahibi annejik
canım sen bence biraz gerilmişsin bu konuyu düşünmekten arkadaş yanlış anlamaış bırak onu sen başka bir konuda silik çizgi demişsin ben onu renksiz silik çizgiyi 2 kez gördüm ama ııhhh yok yani umarım seninki güzel sonuçlanır fakat kendini daha fazla yıpratma ve kanda gebelik testi yaptır kesin sonuç alır rahatlarsın güzel haberlerini bekliyoruz

• Konu Sahibi annejik
bence bir iki gün daha bekle ve sabah idrarıyla yap testi yada sabredemiyorsan sabah git kan testi yaptır kesin sonucu alırsın beklemek zordur iyi bilirim herşey gönlünce olsun

tesekkur ederim arkadasim senin gibi anlayisli insanlari burda gormek beni mutlu ediyo evet dediklerinden birini mutlaka yapicam :1hug:

• Konu Sahibi annejik
tekrar tesekkur ederim canim saol ben burda herkesin dusuncesini yasadiklarini ogrenmek istiyorum ins diyelim

• Konu Sahibi annejik
cnm rüyanın dediği gibi biraz daha bekle ben geçtikten 4 gün sonra yapmıştımm

• Konu Sahibi annejik
canım bende adetime 2 gün kala yapmıştım silik te olsa hemen çıkmıştı..ama herkesin aynı olacak diye bi kural yok..beklemeyemem diyosan bi kan testi yapar hemen çıkar..hayırlı haberler alırsın inşallah..

• Konu Sahibi annejik
annejik canım çok stres yapmışn canım kendin yıpratma böyle hamişsen bebekte etkilense yaa olmaz böle dayanamıyosan kan testi yap canı m bizide çatlatma sonucu hemen ver ..ayrıca belirtiler hemende ortaya çıkabilr çıkmaya bilrde hiç doğru düzsgün...sen belirtilere taklıma yanıltıcı olabiliyo pskolojik olabiliyo..önemli olan adet gecikmesi dir..inş hamilesin canım iiii haberini bekliyoz

• Konu Sahibi annejik
yaa annej,k sen silik çıktı yazmıştınn sen bidaha yaptınmı idrar çıkmadıkmıı??????????

• Konu Sahibi annejik
strea yapma dur hele biraz daha bekle.bak hamile kalırsan 9 ay bekleyeceksin.psikolojikte olabilir.sen 3 gün daha bekle ve unut
bakalım ozaman ne çıkacak test.idrar testine de fazla güvenme.kan testi yaptır

• Konu Sahibi annejik
evet bak bnd emerake dioyrum bende 8 ci günümde yaptım akşam hmede ve çıktı şükürle rolsun rabbime hamileiym inşaallah darısı sana ve tüm isteyenlere amin

• Konu Sahibi annejik
evet bak bnd emerake dioyrum bende 8 ci günümde yaptım akşam hmede ve çıktı şükürle rolsun rabbime hamileiym inşaallah darısı sana ve tüm isteyenlere amin
canım çok sevindim .gördünmü bak kendini o kadar strese sokmana hiç gerek yokmuş.vakti şimdiymiş demek ki.allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

• Konu Sahibi annejik
amin inşallah çok teşekkür ederim saol etkincim

• Konu Sahibi annejik
canım inşallah dilediğin gibi olur ama 3 günlük bi gecikmeyle fazla umutlanma bide sabah idarıyla yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…