A
annejik
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi annejik
ya kizlar daha oncede dedigim gibi 3 gun gecikti adetim.mide bulantisi oluyo arada.sik wcye gidiyorum ve gobegimin alt kismi cok gergin sanki hep adet olcakmisim gibi sancim var arada neler dusundugunuzu yazarsaniz sevinirim cunku uyku tutmuyo heeeeeeeee bide test yaptim bugun aksam idrariyla negatf cikti
selam ama ben anlamadım 3 gün geçince bu belirtiler olmaz ki eminmisin hamile olduguna sen
bence bir iki gün daha bekle ve sabah idrarıyla yap testi yada sabredemiyorsan sabah git kan testi yaptır kesin sonucu alırsın beklemek zordur iyi bilirim herşey gönlünce olsun
tesekkur ederim arkadasim senin gibi anlayisli insanlari burda gormek beni mutlu ediyo evet dediklerinden birini mutlaka yapicam :1hug:
canım çok sevindim .gördünmü bak kendini o kadar strese sokmana hiç gerek yokmuş.vakti şimdiymiş demek ki.allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.evet bak bnd emerake dioyrum bende 8 ci günümde yaptım akşam hmede ve çıktı şükürle rolsun rabbime hamileiym inşaallah darısı sana ve tüm isteyenlere amin