• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim neden adet olmuyorum

Dnzmrcck

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
87
26
18
29
Merhaba arkadaşlar 3 senedir evliyim çocuğum olmuyor tedavi görüyorum adet olmadım doktor tarlusal verdi adet olunca 3 günü geldi dedi kullandım ama adet olmadım doktora gittim hamile değildin dimi dedi bende yok dedim sonra progestan yazdı iğne 2 gün 1kere 3 tüp vurul adetini sökücek dedi karnım çok kötü sancilaniyor ama adet olmuyorum

Merhaba arkadaşlar 3 senedir evliyim çocuğum olmuyor tedavi görüyorum adet olmadım doktor tarlusal verdi adet olunca 3 günü geldi dedi kullandım ama adet olmadım doktora gittim hamile değildin dimi dedi bende yok dedim sonra progestan yazdı iğne 2 gün 1kere 3 tüp vurul adetini sökücek dedi karnım çok kötü sancilaniyor ama adet olmuyorum
Gebelik testi yapmadan mı verdi tarlusalı hamile misiniz bilemem ama en kısa zamanda doktorunuzu değiştirin bence

Gebelik testi yapmadan mı verdi tarlusalı hamile misiniz bilemem ama en kısa zamanda doktorunuzu değiştirin bence
Evet cnm gebelik testi yapmadı dün ben evde idrar testi yaptım bişey çıkmadı yakınımda özel hastane yok Kan testi veremedim aşırı derecede polikistik over var bende kafam çok karışık karnım çok sancilaniyor ama adet olamadim

Ilaci kullandıktan 1 hafta içinde adetinizin sökülmesi gerekiyor. Keşke ilk önce kanda gebelik testi yaptirsaydiniz. Iciniz rahat ederdi. Geçmiş olsun.

Ilaci kullandıktan 1 hafta içinde adetinizin sökülmesi gerekiyor. Keşke ilk önce kanda gebelik testi yaptirsaydiniz. Iciniz rahat ederdi. Geçmiş olsun.
Saol.cnm evet normal kullandığımda ilaç bittikten 6 gün sonra adet oluyorum ama olmadım

Saol.cnm evet normal kullandığımda ilaç bittikten 6 gün sonra adet oluyorum ama olmadım
Canım kullandığın ilaç çocuğun tutanmisini engelliyor olabilir. Tarlusal mi adı. Bence bu bı doktoruna danış. Kimyasal gebeliğim sebebi bu olabilir mi diye sor. Ben tam bilmiyorum ama adeti sökmek için icildigini biliyorum. Belki çocuk tutanamadan adeti söküyordur

Back