Canim eger yarina kadar bekleyemiyorsan ozel bir hastahaneye git ve kandan baktir. Sonuclar 1 saatte cikiyor. Acile gidince de yapiyorlar. 25 tl gibi bir ücreti var.selam kızlar. polikistik over sendromu hastasıyım.eşimdede morfoloji bozukluğu var. 1 yıldır çocuk deniyoruz olmuyordu. en son 11 mayısta hastalanmıştım,gecikince bugun test yaptım. (aslında pko yüzünden hastalıklarım hep gecikir ama dayanamadım test yaptım gene) ve 2. çizgi ilk teste baya silik çıktı. tekrar test yaptım bu sefer daha koyuydu. Allahım hamilemiyim değilmiyim çıldırıcam meraktan. Yarın sabah için doktordan randevu aldım. lütfen yarına kadar sizlerde birşyler söyleyin...
Resim nasıl konuluyor canımresim?
Canim eger yarina kadar bekleyemiyorsan ozel bir hastahaneye git ve kandan baktir. Sonuclar 1 saatte cikiyor. Acile gidince de yapiyorlar. 25 tl gibi bir ücreti var.
Resim nasıl konuluyor canım
Bilgisayarda ya da telefonda varsa resim cevaplama bölümünde dosya yükle var ona basıyorsun yüklüyorsun canım.
Canım silik olanı ilk yaptığım test. Sonra bi tane daha yaptım yaklaşık 1 saat sonra oda daha koyu çıkan
Canim buda ikinci yaptigimBilgisayarda ya da telefonda varsa resim cevaplama bölümünde dosya yükle var ona basıyorsun yüklüyorsun canım.
tebrıkler hamılesın :)
evet aynısı
:)
hamiş hanım aramıza hosgeldın
allahım ısteyen herkese nasıp etsın
bence hemen acıle gıdıp gebelık suphesı dıye kan verın hemen cıkar sonuc
degerınızı görmus olursunuz en azından esınızede hedıye olur aksama suprız
ben ctesı gunu ıdrar testı yaptım cıft cızgıyı gordum
ustune esım geldı
gun beklemek ıstedım ısrarla hemen doktora dedı
acıle gıttık kan verdık sonucu aldık
p.tesıde benım kendı doktorum vardı ona gıttım hamiş oldum dıye
degerıme baktı adet gunumu sordu
muhtemelen keseyı goruruz dedı kı gercekdende gorduk
1 hafta sonra gıdıcez cagırdı kalp atısını dınlıcekmısız
bence hemen gıt bekletme doktorum hemen gel dıyordu cunku dıs gebelıge karsı
allah korusun sende oyle bırsey yokta yınede hemen gıdın
POZITIIIIIIIIIIFFFFFFFınsallah pozıtıf cıkacak hıc endıselenme :)