hamilemiyim lütfen yardımcı olun, ikinci çizgi silik

olaylarolaylar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
200
0
Merhaba hanımlar çok ilginç bir rüyayla uyandım sabah uyandığım gibi anneme anlatıım annemde hamile kalacaksın sen galiba dedi, ilk defa bu ay korunmadım ben

annem öyle deyince evde 2 tane test vardı öleine yapayım dedim 2 3 dk sonra silik bir çizgi çıktı, sonrainanmadım diğer testide aptım 30 dk sonra hemde ilk idrarladeğil yine 2. çizgi silik ama bariz var yani silik pembee
Sizce kesin hamilemiyim çünkü daha adetie 4 gün varrrr

kendini çok fazla kaptırma bence sonra hayal kırıklığı olmasın..çok silik değilse pozitif olma ihtimali büyük fakat idrarda çıkması içinde erken ..en iyisii bikaç gün sora kan testi yaptır

ben adetten 3 gün sonra mı ne yapmıştım bendede silik çıktı sevindim tabi ben hamileyim die bekliyordum çünkü..
eltimin 15 gün mü ne geçmişti oda hamile olduğunu sanıyormuş test almış yapmış negatif tam doktora gidicekti kan testi için o sırada kırmızıları görmüştü o günü hiç unutmuyorum o bide o zaman istemiyordu oğlu vardı daha küçüktü olursa ne yaparım diordu bununla zor baş ediyorum :KK49:

çok silik değil bariz çizgiler pembe ama açık pembe, valla kaptırdım bile umarım hayal kırıklığına uğramam:) 4-5 gündür sanki üşütmüşüm ama çok hafifi grip olacakmışım gibi oluyordum akşamları sabah hiç birşeyim yok, Birde çok sevdiğim künefeden miğdem bulandı umarım bu belirtiler yarın ka testinde doğru çıkar.

Rüyasında hamile olduğunu görenlerden olacağım ozaman, Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler

çok silik değil bariz çizgiler pembe ama açık pembe, valla kaptırdım bile umarım hayal kırıklığına uğramam:) 4-5 gündür sanki üşütmüşüm ama çok hafifi grip olacakmışım gibi oluyordum akşamları sabah hiç birşeyim yok, Birde çok sevdiğim künefeden miğdem bulandı umarım bu belirtiler yarın ka testinde doğru çıkar.

Rüyasında hamile olduğunu görenlerden olacağım ozaman, Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler
canm sabah ilk idrarla yapsaydın daha net cıkardı benm de pembe çizgi cıktı silik gibi senn gibi inanamadım ama cok şükür8haftalık hamişim gönlüne göre olsun inşaallah

Canim eger ikisindede ciktiysa bu demektir ki yüzde 95 hamilesindir..

tabi simdi en iyi sonucu kan tahlili verir

mümkünce git yaptir veya emin olmak istiyorsan tam bekle adet tarihini:KK9:

İnşallah, Biz cumartesi günü taşınıyoruz dikkat edeyim ben dimi sürekli iş yapıyorum şuanda eğer hamileysem bebeğe zarar verirmi yorgunluk vs.

İnşallah, Biz cumartesi günü taşınıyoruz dikkat edeyim ben dimi sürekli iş yapıyorum şuanda eğer hamileysem bebeğe zarar verirmi yorgunluk vs.

çok sevindim senin adın:) ben ilk idrarla yaptım silik çıktı sonra 20 30 dk sonra çok az bir idrarım geldi su içmiştim, ama yine silik çizgi çıktı... Ay inşallah hamileyimdr yarın öğleden sonra çıkar herhalde snuçlar. sabah kan tahlili yaptıracağımda

tabkiki dikkat edin agır kaldırmayın elinizi yüksege kaldırmayın ben yine gecen sene adet tarihim gecmişti test yaptım yine pembe çizgi silik gibi akşamınada agır valiz kaldırmıstım ertesi gün kanamam oldu doktora bile gidemeden cok şiddetli agrılar la gecti reglim dr sordum düşüktür o zaman demişti

canm sabah ilk idrarla yapsaydın daha net cıkardı benm de pembe çizgi cıktı silik gibi senn gibi inanamadım ama cok şükür8haftalık hamişim gönlüne göre olsun inşaallah

çok sevindim senin adın:) ben ilk idrarla yaptım silik çıktı sonra 20 30 dk sonra çok az bir idrarım geldi su içmiştim, ama yine silik çizgi çıktı... Ay inşallah hamileyimdr yarın öğleden sonra çıkar herhalde snuçlar. sabah kan tahlili yaptıracağımda

ay heyecandan yazacaklarımıda karıştırıyrum:)

ay heyecandan yazacaklarımıda karıştırıyrum:)
hakkına haıyrılısı canım rabbim gönlüne göre versin inşaallah:26::26::26:

Canim tabi ki bence kendini fazla yorma,ama ona bakarsan eskiden kadinlar 9. ayinda bile ne isler yapiyorlarmis :)

ama olsun devir baska devir yorma fazla,agir kaldirma

bende bu gece rüyamda kistimi elliyordum hatta belirginlesiyordu iyice ve ben esime diyordum bak burda iste (gecenlerde karnimi kontrol ederken esim demisti kisti bulup ne yapacan?)

:KK1: dedim bu nasil soru simdi????

ne yapayim ki:KK1: sadece bakiyorum elle elenebiliyormu..

bu gecede o yüzden rüyama girmistir:KK43:

bende ruyamda hamile oldugumu gormustum bugun test yaptim pozitif cikti 6 gun da gunum gecti :KK1::KK1: insallah sende hamilesin:KK34:

Ya inanın içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ben artık sabah tahlili yaptırdıktan sonra akşama doğruda yazarım hamilemiyim diye ama herkese yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum:)

bu arada rüyamda kolumun altında bir tırtıl çıkıyordu ve yeşil renk oluyordu(önce pembeydi) ve gelip kasıklarıma yapışıyordu böyle ilginç bir rüyayla uyandım ve gebelik testini bunun üzerine yaptım..

Aynı kaderi yaşıyoruz:) çok ilginç böyle rüya görüp sabah pozitif çıkması:) Allahım biran önce öğrenmemizi isityor herhalde, benim adetime daha 3-4 gün var aslında

doktorlar adet gecmeden kan testi yapmayin diyor ama biraz daha bekleyemezmisin diyecem ama beklemekte cok zor biliyorum hayirlisi olsun canim

tebrikler canım.hamilesin.bende 2 gün önce 2 tane test yaptım.hemde akşamki idrarımla.ikiside pozitif çıktı.biraz silik tabii.adetime daha 5 gün vardı.şuandada 3 gün var adetime.ama eminim.çünkü benim periyoduma göre gecikti.ve bu benim 4.çocuğum.hepsindede 4-5 gün kala yaptım.silik 2.çizgi çıktı ve ben hepsindede hamileydim.2013 ocak anneleri topiğinde görüşelim canım..

X