Var canım gözün aydınMerhaba reglime bir hafta var düzenli bir ilişki takvimimiz yok son reglimi 28 kasımda olmuştum iki üç gündür orta derece bir kasık ağrım var özellikle geceleri bugün de silik kahverengi 3 4 damla leke geldi reglime daha var ama beklemedim test yaptım böyle çok silik çıktı hamile olabilirmiyim doktora ne zaman gitmeliyim
Eğer 3 dakika içinde oluştuysa tebrikler gebesiniz muhtemelen ama 10 dakikayı geçtiyse kuruma çizgisi oluyor haberiniz olsunMerhaba reglime bir hafta var düzenli bir ilişki takvimimiz yok son reglimi 28 kasımda olmuştum iki üç gündür orta derece bir kasık ağrım var özellikle geceleri bugün de silik kahverengi 3 4 damla leke geldi reglime daha var ama beklemedim test yaptım böyle çok silik çıktı hamile olabilirmiyim doktora ne zaman gitmeliyim
ay benimde böyle çıkmıştıSonra hamile olduğumu öğrendim ama zibilyon tane daha test yapmıştım adetin gecikinceye kadar sabret bu testlerde kimyasal gebelikte çıkabiliyormuş zaten kimyasal gebelikse adetle vücuttan atılıyormuş ama inşallah hamilesindir neden adet gecikince git dedim benim doktorum şey demişti kan testinde bazen geç döllenme sonucu beta düşük çıkıyor onun için
Teşekkür ederim umarım isteyen herkese nasip eder AllahVar canım gözün aydınbizleri de şuanda unutmaa
Testi yaptıktan hemen sonra oluştuEğer 3 dakika içinde oluştuysa tebrikler gebesiniz muhtemelen ama 10 dakikayı geçtiyse kuruma çizgisi oluyor haberiniz olsun
Tanikide artar gebelik oluşmuş hayırlı olsun iki gğn sonra tekrar verşn artış olması gerekiyorArkadaşlar adetime 6 gün kala kasık ağrısından dolayı kan testi verdim sonuç 12 çıktı artar mı bu