Güzel bırsey canım o zaman yumurtlamanı takıp et ıkı ay kadar benımde olmadı. Hamıle kaldıgım ay adet gunu test yaptm ıkı cızgı esıt cıktı anında. Ikı arayı ıyı degerlendır soylemesı ayıp her gunu ıkı gunde bır yap uzan yat. Esınde kuruyemıs fılan tuketsın sende saglıklı seyler ye kafana takma olur ınsallah. Rabbım hayırlı zamanı bızden ıyı bılıyor
Kızlar yeniyim o yuzden konuyu doğru mu açtım onu bile bilmiyorum benim adetim bir hafta gecikti bugun ultra hassas erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun lavaboya gittiğimde bir damladan bile az akıntımla karışık çok acık pembe birşey gedli şuan size sorum eger bu gelen yerleşme kanamsıysa yaptığım test yerleşme kanamasından önce yaptığım için yanlışmıydı
Arkadaşlar ben yeniyim ve anne olmak istiyorum benim adet gunume 9 gün var ve ben ben daha adet olmazsan 9gun önce ewde idrar testi yaptim 2cizgi çıktı ve çizginin bitanesi silik ama ben bsy anlayamadım bilen biri varsa beni bilgilendirebilir mi acaba
Güzel bırsey canım o zaman yumurtlamanı takıp et ıkı ay kadar benımde olmadı. Hamıle kaldıgım ay adet gunu test yaptm ıkı cızgı esıt cıktı anında. Ikı arayı ıyı degerlendır soylemesı ayıp her gunu ıkı gunde bır yap uzan yat. Esınde kuruyemıs fılan tuketsın sende saglıklı seyler ye kafana takma olur ınsallah. Rabbım hayırlı zamanı bızden ıyı bılıyor❤
Arkadaşlar ben yeniyim ve anne olmak istiyorum benim adet gunume 9 gün var ve ben ben daha adet olmazsan 9gun önce ewde idrar testi yaptim 2cizgi çıktı ve çizginin bitanesi silik ama ben bsy anlayamadım bilen biri varsa beni bilgilendirebilir mi acaba