Hamilemiyim lütfen yardım

Lulye5et

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
4
0
1
28
Kızlar yeniyim o yuzden konuyu doğru mu açtım onu bile bilmiyorum benim adetim bir hafta gecikti bugun ultra hassas erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun lavaboya gittiğimde bir damladan bile az akıntımla karışık çok acık pembe birşey gedli şuan size sorum eger bu gelen yerleşme kanamsıysa yaptığım test yerleşme kanamasından önce yaptığım için yanlışmıydı

Olabilir cnm hormon salgi vermemiştir. Gec döllenme olmuştur ondandir. Biraz daha bekle derim

bende tam bilmiyorum ama sanırım 1 hafta gecmisse kesin cıkardı

Olabilir cnm hormon salgi vermemiştir. Gec döllenme olmuştur ondandir. Biraz daha bekle derim
Hayırlı olsun öncelikle.. ❤❤Rabbim sağ salim hayirlisi ile kucaginiza almayı nasip etsin..
Bende sizinle aynı haftalardayim...
Bugün çok ağrım oldu kasigimda belimde ve boslugumda ,sizde de oluyor mu? Korktum biraz ama yerlesme ağrısı olabilirmis.. ikinci gebeliğim ama hiç hatırlamıyorum

Allah razi olsun cnm amin insAllah normaldir cnm agrilar benimde ilkim nasip olursa ocak annesiyim kizlar toplandi sende gel istersen konu acmistim ocak anneleri diye.

Allah razi olsun cnm amin insAllah normaldir cnm agrilar benimde ilkim nasip olursa ocak annesiyim kizlar toplandi sende gel istersen konu acmistim ocak anneleri diye.
Benim tam ocak mı bilmiyorum ama.. adet tarihime göre Aralık sonu gösteriyo..
Ama Dr geçen hafta cuma günü 4 5haftalik dedi , 23unde gidicem inşaallah kalp atışı gelişimi için..
Aman Allah'ım yine mi oğlak Burcu

Bnimkide oglak burcu aralik yada ocak basi ama buyuk ihtimal ocak çünkü daha haftalardayizhakkimzda hayırlısı cnm

Kanamanın devamı gelırse zaten adet olursun ben genelde lekelenme seklınde adet olurum. Eger duzenlı adet oluyorsan cıkması lazımdı ama duzenlı adet olmuyorsan pcoluoar genelde ustune gorme yasıyorlar. Bence bır ıkı gun bekle sonra tekrarla duzenlı adet olmuyorsan oluyorsan malesef hamılelık yoktur.

Arkadaşlar çok silikte olda 2. Çigzi varmı sizce acil cevap

Eklentiler

• A9BF6AA2-72E0-475C-8428-6DC171788524.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 47
1 hafta geçince çok net sonuçlar alınabiliyor..
Testi tekrarlayın..
İnşallah vardır bebek

Tabıkı canım herseyın hayırlısı rabbım gonlune gore versın. Eger adet gıcıkmesı yasamazsan dongun aynıysa haftası gelınce belırıyor ama adet dongun 30 gunde 35 gunde 40 gunde olanlarn gec cıkıyor cunku tam yumurtlama hesaplanmadıgı ıcın o yüzden kendını dınle vucudunu belırlı gunlere takılı kalma ıkı adet arası cogu gunu boş gecme. Saglıklı beslenmeyı unutma canım.

Yani adet gecikmesi yaşamadım aslında bugüne kadar aksine öne geliyor günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…