Hayırlı olsun öncelikle.. ❤❤Rabbim sağ salim hayirlisi ile kucaginiza almayı nasip etsin..Olabilir cnm hormon salgi vermemiştir. Gec döllenme olmuştur ondandir. Biraz daha bekle derim
Allah razi olsun cnm amin insAllah normaldir cnm agrilar benimde ilkim nasip olursa ocak annesiyimHayırlı olsun öncelikle.. ❤❤Rabbim sağ salim hayirlisi ile kucaginiza almayı nasip etsin..
Bende sizinle aynı haftalardayim...
Bugün çok ağrım oldu kasigimda belimde ve boslugumda ,sizde de oluyor mu? Korktum biraz ama yerlesme ağrısı olabilirmis.. ikinci gebeliğim ama hiç hatırlamıyorum
Benim tam ocak mı bilmiyorum ama.. adet tarihime göre Aralık sonu gösteriyo..Allah razi olsun cnm amin insAllah normaldir cnm agrilar benimde ilkim nasip olursa ocak annesiyimkizlar toplandi sende gel istersen konu acmistim ocak anneleri diye.
Bnimkide oglak burcu aralik yada ocak basi ama buyuk ihtimal ocak çünkü daha haftalardayizBenim tam ocak mı bilmiyorum ama.. adet tarihime göre Aralık sonu gösteriyo..
Ama Dr geçen hafta cuma günü 4 5haftalik dedi , 23unde gidicem inşaallah kalp atışı gelişimi için..
Aman Allah'ım yine mi oğlak Burcu
Hayırlı olsun öncelikle.. ❤❤Rabbim sağ salim hayirlisi ile kucaginiza almayı nasip etsin..
Bende sizinle aynı haftalardayim...
Bugün çok ağrım oldu kasigimda belimde ve boslugumda ,sizde de oluyor mu? Korktum biraz ama
Kizimda oglakta.. inadim inad ve çok sinirliBnimkide oglak burcu aralik yada ocak basi ama buyuk ihtimal ocak çünkü daha haftalardayizhakkimzda hayırlısı cnm
Gülüm ben etiket nasil yapilir bilemiyorum nasi olir.Kizimda oglakta.. inadim inad ve çok sinirli
Sayfada etiket yap canım.. birlikte fikir alış verişi yapalım..
Arkadaşlar çok silikte olda 2. Çigzi varmı sizce acil cevap
gününüz geçti mi ? Benimde günüm gelene kadar negatifti tekrar edin testleri inşallah vardırArkadaşlar çok silikte olda 2. Çigzi varmı sizce acil cevap
Geçti canım hayırlısıgününüz geçti mi ? Benimde günüm gelene kadar negatifti tekrar edin testleri inşallah vardır
HayırılısıMalesef canım ıkıncı cızgı yok.
Yani adet gecikmesi yaşamadım aslında bugüne kadar aksine öne geliyor günlerimTabıkı canım herseyın hayırlısı rabbım gonlune gore versın. Eger adet gıcıkmesı yasamazsan dongun aynıysa haftası gelınce belırıyor ama adet dongun 30 gunde 35 gunde 40 gunde olanlarn gec cıkıyor cunku tam yumurtlama hesaplanmadıgı ıcın o yüzden kendını dınle vucudunu belırlı gunlere takılı kalma ıkı adet arası cogu gunu boş gecme. Saglıklı beslenmeyı unutma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?