Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BAAAHAAAR

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
69
31
8
34
Merhaba arkadaşlar dün gece idrarda gebelik testi yaptım fakat 5 dk bekledim çıkmayınca çöpe attım sabah da çöpü dökerken bir de baktım ki ikinci cizği var gibi görünüyor siz ne düşünüyorsunuz kızlar acaba hamilemiyim çok istiyorum belki de test bozuk ama bilemedim yardımınıza ihtiyacım var

Eklentiler

• A31CAB2B-F03B-455E-A595-5521EAD16257.png
    A31CAB2B-F03B-455E-A595-5521EAD16257.png
    788,3 KB · Görüntüleme: 120
Merhaba arkadaşlar dün gece idrarda gebelik testi yaptım fakat 5 dk bekledim çıkmayınca çöpe attım sabah da çöpü dökerken bir de baktım ki ikinci cizği var gibi görünüyor siz ne düşünüyorsunuz kızlar acaba hamilemiyim çok istiyorum belki de test bozuk ama bilemedim yardımınıza ihtiyacım var
Canım test bozuk olabilir istersen tekrarla ilk 5 dakika içinde ne çıkıyorsa odur sonralara inanmayın diyorlar ama bozuk olduğu içinde negatif çıkmış olabilir istersen tekrarla günün geçtimi

Iki ay önce benimde başına geldi canım..3 test yaptım ikisin de silik çizgi vardı üstelik saatler de geçmedi.. ilk beş dakikadan sonrasını ciddiye alma canım yanıltıyor..

Canım test bozuk olabilir istersen tekrarla ilk 5 dakika içinde ne çıkıyorsa odur sonralara inanmayın diyorlar ama bozuk olduğu içinde negatif çıkmış olabilir istersen tekrarla günün geçtimi
Evet yaklaşık 2 gün geçti o sol da görünen cizği beni çok düşündürdü eğer yoksa neden o çizgi çıkar ki

Bizi de haberdar et canım eğer günün geçmişse olma ihtimali yüksek tabiki
Mutlaka haber vereceğim ama hep okurdum burayı üye hiç olmadım ama sıkı takipçiydim böyle birşey başıma gelince sorup danışmak istedim size acaba mı olabilir mi diye

tes bozuk başka test al ama mümkünse albi alma. yanlıs pozitif verdiğini çok okudum burda. varsa laboquick al

Mutlaka haber vereceğim ama hep okurdum burayı üye hiç olmadım ama sıkı takipçiydim böyle birşey başıma gelince sorup danışmak istedim size acaba mı olabilir mi diye
Valla herşey mümkün canım yumurtlama günlerini iyi takip ettiysen beklentin varsa olur belirtin var mı

Back