hamilemiyim lütfen yardım edin!!

zeus01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
8
0
36
ilk önce özür diliyorum cinsellik başlıgına konu açma yetkim olmadıgı için buraya açıyorum..

arkadaşlar ben 3gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve dün adet olmam gerekirken olmadım adetlerim çok düzenlidir lütfen yardım edin herhalde hamileyim
bundan önceki adetime 20 gün kalada yapmıştı ama adet oldum ozamandan olan bişeymidir lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var..

daha yaşım 18 kürtaj fln olmabiliyormuyum lütfen bilgilendirin..

tekrar özür diliyorum konuyu buraya açtıgım için......

Aferinnalkisalkisalkisbaşkada bişi demiyorum alkışalkisalkisalkisbelkide tutmuştur Allahın işi hiç belli olmazkaydirigubbakcemile3

hamile fln degilsindir. jinekoloji bolumunde bunun gibi elli tane konu var bi tanesi de hamileymisim demedi... korkma. surtunmeyle hamilelik mi olurmus:eek:lmaz: hem de daha bir gun gecikmis!

ilk önce özür diliyorum cinsellik başlıgına konu açma yetkim olmadıgı için buraya açıyorum..

arkadaşlar ben 3gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve dün adet olmam gerekirken olmadım adetlerim çok düzenlidir lütfen yardım edin herhalde hamileyim
bundan önceki adetime 20 gün kalada yapmıştı ama adet oldum ozamandan olan bişeymidir lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var..

Özür Dilemekte haklısın çünkü b topicte aylardır yıllardır bebek hasreti çekenlerin sevinçlerini paylaşan yerken senin durumunla karşılaşmak çok üzücü..
Daha 18 yaşındasın allah aşkına neyine güvenerek iiki dakikalık zevk uğruna yaşıyorsun
Allah senin ve senin gibilerini İflak etsin..

Daha sürtünme yoluyla kalıp kalmayacağını bilemeyecek kadar masum ve küçüksün
yapma be ablam içim acıyor Değermi ??

kızım yaşınkaç ve yaşadıklarınabak olurmu böyle şey bu kadar cahilmisin bunu göze alıyosun hamile değilsindir akıllı ol bida böyle birşey yapma cocuk varsayalım ne olcak bunu düşünmedinmi hiç akıllı ol cok kızdım sana abla nasihati :eek:lmaz:

kızım yaşınkaç ve yaşadıklarınabak olurmu böyle şey bu kadar cahilmisin bunu göze alıyosun hamile değilsindir akıllı ol bida böyle birşey yapma cocuk varsayalım ne olcak bunu düşünmedinmi hiç akıllı ol cok kızdım sana abla nasihati :eek:lmaz:

sen gelsene bizim oraya kaçak çabuk sana cevap yazdım

evlen öyle tadını cıkar sürtünerek degil...

kendını düsünmüyorsan aılenı düsün bırdahah böyle seyler yapma sonra cok pısman olursun

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ilerde çok ğişman olacağın şeyler yapma bitanem umarım değilsindir hamile.

bence kesin hamilesin, kürtaj da yapmazlar evlilik cüzdanın olmadandelikafadulden
naneyi yedin gibime geliyorkaydirigubbakcemile3

bence kesin hamilesin, kürtaj da yapmazlar evlilik cüzdanın olmadandelikafadulden
naneyi yedin gibime geliyorkaydirigubbakcemile3

AYNEN öyle artık evlilik dışı gebelikler sonlandırılmıyormussırnaşık şey

canım benim gençlik ateşi başınızamı vurdu:eek:lmaz: ilerde çok pişman olursun yapma abla nasihatı biz hamile kalabilmek için neler yapıyoruz evlendiğinde daha iyi anlarsın günahların ağır basmasın biarn önce kurtul bence o erkek arkadaşından ve doğru yola gir sanamı acıyayım annene babanımı yarabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip edersin inş....:Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ilerde çok ğişman olacağın şeyler yapma bitanem umarım değilsindir hamile.

arkadaşa katılıyorumm ilerde hem sen hem ailen üzülecek ve inan olan sana olacak o kadar yapma böyle şeyler en güzel ve bizim için en önemli şeyleri bence eşinle yaşa o zaman daha bi değerli olur hem herşeyy umarım hamile değilsindir..

bir insanın hata yapmış olması sıze onunla dalga gece hakkı tanıyor mu
ben ondan cok sıze sasırdım yas olarak buyuksunuz cogunuz ablasısınız
ben dalga gemeye korkarım Allah korusun cocugumdan cıkar .......

hamıle olup olmadıgını ancak test yaparak anlayabılırsın
umarım degılsındır
adımlarını ılerıyı dusunerek atmanı dılerım
sevgıler

offff offfff allah akıl versin kızlara.ne kadar duyacaz burada daha ya hamileysen.hadi hop koş doktora hiç bir günahı olmayan bir bebeğe kıyın, biz burda bebek sahibi olalım diye 40 takla atalım.bir anlık zevkin bir ömür boyu çekeceğin vicdan azabı olmaması için dikkat edin ya..madem öyle bişey yapacaksınız ha onaylamıyorum ama o masum bebekleri düşünüyorum korunun.

inş değilsindir . test yapman en mantıklısı. dikkat et kendine boş heveslerle geri dönülmez yollara girme..

işallah hamile değilsindir ama bi dahaki sefere daha dikkatli ol olurmu...allah yardımcın olsun ne diyim.

bir insanın hata yapmış olması sıze onunla dalga gece hakkı tanıyor mu
ben ondan cok sıze sasırdım yas olarak buyuksunuz cogunuz ablasısınız
ben dalga gemeye korkarım Allah korusun cocugumdan cıkar .......

hamıle olup olmadıgını ancak test yaparak anlayabılırsın
umarım degılsındır
adımlarını ılerıyı dusunerek atmanı dılerım
sevgıler

Allah aşkına nasıl okuyorsun merak ettim bak bakıyım alay eden varmı sadece herkes düşncesini yansıtırken düşündüğü gibi yansıtmış ve avukat hanım hem sizle zıt görüşte karşılaşıyoruz ama Sende evlenirsen bir gün helede çocuğun olduğunda ya da hasret çektiğinde anlarsın
Yeri bu yer değil Derdim var açabilirdi

inan bu duruma yorum bile yapamıyorum.nutkum tutuldu.Allah akıl fikir versin.inşallah hamile değilsindir ama bundan sonra olamayacağın anlamına gelmez.ailene ve kendine hesap veremeyeceğin şeyler yapmasan iyi olur.yinede hayat senin.

sürtünme yoluyla hamile kalman çok zor.daha yaşın 18 be gülüm seninle o yönde beraber olan birine aldanma derim.oku,üniversiteni bitir,adamakılıısını bulursun.değer mi bu kaygına telaşına ?

X