Hamilemiyim lütfen yardım edin

Normal gebelikte mi ağrınız

Normal gebelikte mi ağrınız fazla olmuştu kimyasal mıydı oraya tam anlayamadımmm
Canim normal hamilelikde de oyle oluyor, bende suan ayni agrilari yasiyorum ama qaliba hamilelikten oluyor, bu arada bebislerimiz qaliba ayni tarihli olucakAllah sag salim kucagimiza almayida nasib etsin insAllah

Canim normal hamilelikde de oyle oluyor, bende suan ayni agrilari yasiyorum ama qaliba hamilelikten oluyor, bu arada bebislerimiz qaliba ayni tarihli olucakAllah sag salim kucagimiza almayida nasib etsin insAllah
Öyledir inşallah cnm ya bugün ağrı o kadar fazlaydıki paranoyak oldum sanırımAminnn inşallah sağ salim gelsin bebişler isteyen dileyen herkese de versin rabbim

Öyledir inşallah cnm ya bugün ağrı o kadar fazlaydıki paranoyak oldum sanırımAminnn inşallah sağ salim gelsin bebişler isteyen dileyen herkese de versin rabbim
Kan verdiniz mi acaba bende sizin gibiyim adetim geçti çok ağrım oldu bugün belimde ağrıyor adetten farklı ama habire akıntı geliyor ıslaklık oluyor lavaboya gidiyorum adet olucam sanıyorum bir şey yok çok heyecan yaptım ilk kez bu kadar umutluyum

Belirtilerin hamilelik gibi duruyor test yaptinmi canim?

Benimde bata 5gun var test yapsam cikarmi acaba cikmazsa moralim bozilsun istemiyorum belirtilerimde var

Hamilesiniz muhtemelen ikinci çizgi çok keskin olmuyor zaten. Ama tabi kan testi yapıp garantilemekte fayda var. Allah analı babalı büyütsün. Sağ salim doğsun inşallah yuvanızı daha da güzelleştirsin. Bir de güzel uyusun, iyi yesin inşallah. Annesini de çok yormasın.

Belirtilerin hamilelik gibi duruyor test yaptinmi canim?
Evet herkes öyle söylüyor ama testlerim negatif tek umudum kaldı kan vermek yarın da olmazsam verceğim, benim kuzenimde böyle olmuştu oda hamileymiş ama evdeki testlerde çıkmamış, sonra doktor geç döllenme olmuş demiş hatta bir ihtimal tecrübeme göre erkek olur cinsiyeti demiş ve oğlu oldu, bakalım hayırlısı çok kaptırmak istemiyorum daha dün öğrendim bir tanıdığımız 7 aylık hamile karnında ölmüş her şeyin hayırlısı

Aynen canim benimde kuzenim 8 yildan sonra hamile kaldi fakat 4 aylik kaybetdi rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasib eylesin

Kan yarın vercem normalde bugün adet olmam lazım bir gün bari geçsin diye bekledim. Adetinin geçti ve hala akıntı varsa gebelik ihtimali yüksek çünkü bildiğim kadarıyla adet olacak olsanız Bi k gün kuruluk olurdu ve arkasında adetiniz sökerdi. Madem günün geçti bence kan ver düşükte olsa çıkacaktır inşallah

Benimde bata 5gun var test yapsam cikarmi acaba cikmazsa moralim bozilsun istemiyorum belirtilerimde var
Bende 5 gün kala öğrendim hiç ihtimal dahi vermezken hemde. Yalnız ben ovulasyon testi kullandım yumurta tarihini net biliyordum yani üzerinden 12-14 gün geçince silikte olsa çıkıyor diye bir yazı okumuştum ve benimkinin üzerinden 12 gün geçmişti. Sabah kalktığımda ovulasyon testi yaptım iki çizgi de adete 5 gün kalmasına rağmen kıpkırmızıydı (oğluma hamile olduğumu da ovulasyon testi ile öğrenmiştim aynı şeyi yaşayınca tahmin ettim hamile olduğumu) daha sonra normal gebelik testi yaptı silik çizgi çıktı. Bi kaç gün sonra tekrar yaptım koyulaşmıştı yarın da kan vercemyani uzun uzun anlattım ama kısası 12 - 14 gün olmuş ise yumurtlamanıza test yapın çıkar olmamışsa bekleyin moral bozukluğu yaşamayın derim ben

Yaptimda negatif cikti biraz daha bekliyim bakalm saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…