- 26 Temmuz 2017
- 4.194
- 8.830
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
Bu yaptığım erken gebelik testiydi predictor marka başka onerebileceginiz marka var mı bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi marka almisinz bnde bunu yapmıştım Baska marka bilmiyorm cnm bn hep bunu yaptım yap bakalım başkaBu yaptığım erken gebelik testiydi predictor marka başka onerebileceginiz marka var mı bana
Yarın sabah yapmalıyım dimi tekrarİyi marka almisinz bnde bunu yapmıştım Baska marka bilmiyorm cnm bn hep bunu yaptım yap bakalım başka
Ederim tabi ki inşallah hamisim diye paylaşırım sizinle
Artımed canım ben onu yaptımBu yaptığım erken gebelik testiydi predictor marka başka onerebileceginiz marka var mı bana
Tamam bir de onu deniyim şimdi gidip alıyım eczaneden yarın sabah da onu yaparım teşekkür ederimArtımed canım ben onu yaptım
Cnm 2 saat sıvı alma istediğin zamn yapabilirsnYarın sabah yapmalıyım dimi tekrar
Olabilir canım resimde gözükmüyodur belkide İnşallah vardır olmazsa yarın ilk idrarla tekrar dene yada bi kan ver eğer varsa kanda kesin çıkarFotoğrafta hiç belirgin değil farkındayım yine de belki görürsünüz diye koydum ben görüyorum net şekilde ama gerçekten silik bir çizgi asla normal çizgi gibi canlı değil
Haber ver canım inşallah bebiş vardırTamam canım çok teşekkür ederim aşırı baş ağrım ve ishalim de var ilaç almak da istemiyorum bu süreçte o yüzden galiba eşim gelince işten diyeceğim acile gidelim kan verelim diye inşallah gerçekten kanda çıkar doğrusu inşallah pozitiftir
Çok hafif bir çizgi var geç döllenme olmuştur kan verin insallah sağlikli bir gebelik yaşarsinizFotoğrafta belirgin bir çizgi değil ama var yani çok silik pembe incecik bir çizgi yarım saattir çizgiye bakıyorum reglim 3 gün gecikti sizce gerçekten hamilelik olabilir mi yeni bir test daha mı yapmalıyım yoksa gidip kan versem bu saatten sonra kesin çıkar mı? Geç döllenme olduğunu düşünüyorum eğer olduysa öyle olabilir mi lütfen bana yardım edin kizlar
Benimkisi daha belirgin ama kan vermiştim negatif. Şuan hala regl olmadım o ayrı 12 gün gecikti. Doktorum 1 hafta daha bekle Olmazsan testi yenile dediFotoğrafta belirgin bir çizgi değil ama var yani çok silik pembe incecik bir çizgi yarım saattir çizgiye bakıyorum reglim 3 gün gecikti sizce gerçekten hamilelik olabilir mi yeni bir test daha mı yapmalıyım yoksa gidip kan versem bu saatten sonra kesin çıkar mı? Geç döllenme olduğunu düşünüyorum eğer olduysa öyle olabilir mi lütfen bana yardım edin kizlar
Benimkisi daha belirgin ama kan vermiştim negatif. Şuan hala regl olmadım o ayrı 12 gün gecikti. Doktorum 1 hafta daha bekle Olmazsan testi yenile dedi
Hala regl olmadım bekliyorum 13 gün geciktiBen daha belirginlik göremedim canım ya şey o arkadaki pembelik diyosan çiş yapılan yerdekini o değil benim dediğim çizgi kırmızı t çizgisine çok yakın çıkıyor gözle görülür şekilde eğer seninki de orda belirginse seninki de çıkmamış güzel fotoğrafta
Yok yapmadım bugün kahverengi leke şeklinde geldi peçeteyle silince geliyor adet sökülecek mi bakalım onu bekliyorumTekrar yaptın mı peki test
Hamile misiniz acabaİnşallah yerlesmedir ya regl olmazsınız