Var gibi siz kan verin en kısa zamanda :)Hanımlarrr adetime 5 gün kala testim bu şekil, var diye sevinmeli miyim daha erken bekleyip testi mi tekrarlamalıyım
Sağlık ocağı ile görüştüm Pazartesi kan vercem inşallah teşekkür ederim cevapladığınız içinVar gibi siz kan verin en kısa zamanda :)
İnşallah güzel haberlerinizi alırız :)Sağlık ocağı ile görüştüm Pazartesi kan vercem inşallah teşekkür ederim cevapladığınız için
Beta hcg değeri 0 5 arasında olanlarda gebelik yok diye biliyorum adetinize yakın ya da adetiniz geciktikten sonra tekrarlamakta fayda var inşallah vardır evde gebelik testi yaptınız mı erken gebelik testleri var onlardan deneyin istersenizYa kızlar bende adetime 9 gün vardı ve kan testi yaptırdım dün beta hcg 2 .0 çıktı böyle bir şey yasayan var mı?
Beta hcg değeri 0 5 arasında olanlarda gebelik yok diye biliyorum adetinize yakın ya da adetiniz geciktikten sonra tekrarlamakta fayda
Adet gününü bekliyorum kasiklarim ağrıyor doluluk var sanki cok fazla akintim var çok umutluyum ama bilemedimEvet canm bencede var gibi ama bide kanda baktı kesin olsun şimdiden hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ben hamileliklerimde hep erken öğrendim 10 gün varken inşallah vardır sendedeAdet gününü bekliyorum kasiklarim ağrıyor doluluk var sanki cok fazla akintim var çok umutluyum ama bilemedim
İnşallah güzel haberler alırızz:)Adet gününü bekliyorum kasiklarim ağrıyor doluluk var sanki cok fazla akintim var çok umutluyum ama bilemedim
Inşallah ilk olacak rabbim herkese nasip etsinBen hamileliklerimde hep erken öğrendim 10 gün varken inşallah vardır sendede
Başlığın altında takip et butonu var onu açarsanız bildirimler gelir konuyuda takip etmiş olursunuz :)Ya kızlar bişey sorcam ilk defa üye oldum bu kulübe çıktığım zaman nasıl bulucam bu başlığı
İnşallah isteyen herkes alır güzel haberiİnşallah güzel haberlerinizi alırız :)
Teşekkür ederimBaşlığın altında takip et butonu var onu açarsanız bildirimler gelir konuyuda takip etmiş olursunuz :)
Normalde daha belirginArkadaşlar adetime 3 gün var öylesine sabah 4te yaptım bulantım vardı gebelik varmıdır
Silikte olsa çizgi var gibi gün aşırı tekrar edin testi ya da kan verin isterseniz kandan takip edinArkadaşlar adetime 3 gün var öylesine sabah 4te yaptım bulantım vardı gebelik varmıdır
Arkadaşlar adetime 3 gün var öylesine sabah 4te yaptım bulantım vardı gebelik varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?