- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım bence git doktora belki yumurtalarına bakar, hiç gittin mi çocuk istemeye karar verdiğinizdeGunlerimiz yakin ya 1 gun var arada ozaman benim sansim hic yok kesin doktor adet olucaksin diycek
Yok hic gitmedim esim surekli hap kulaniyor onun sayimlari yapiliyor birinci ayda kimyasal gebeligim oldugumda gitmistim oyle yani canim biz hep tup bebek yada nakil yoluyla olabilecigi soylenmisti kimyasal gebelik olusunca biz cok sevindik 7 yildir ilk defa oldu cunku demekki allah nasip edecek diye bir umut olustu simdi yine aynisi oldum keske idrara bakmasaydim cok uzuldum umudum kalmadi ama ayrintili muayne sonucunda fikirlerini sizinle paylasicamCanım bence git doktora belki yumurtalarına bakar, hiç gittin mi çocuk istemeye karar verdiğinizde
Hiç üzülme canım Rabbim ona bir vakit saat biçmiştie kesinlikle bak kafana ne kadar takarsan o kadar olmaz, sen inan olacağına güzel düşünceler güzel sonuçları çağırırYok hic gitmedim esim surekli hap kulaniyor onun sayimlari yapiliyor birinci ayda kimyasal gebeligim oldugumda gitmistim oyle yani canim biz hep tup bebek yada nakil yoluyla olabilecigi soylenmisti kimyasal gebelik olusunca biz cok sevindik 7 yildir ilk defa oldu cunku demekki allah nasip edecek diye bir umut olustu simdi yine aynisi oldum keske idrara bakmasaydim cok uzuldum umudum kalmadi ama ayrintili muayne sonucunda fikirlerini sizinle paylasicam
Canım gecikmen varsa test yapmalısın, hamilelik ve adet belirtileri çok benzediği için yorum yapamıyorum maalesef ama umarım bebiş vardır kalpten geçen oKızlar birşey sorcam cevap verirmisinz. En son regl tarihim 03.06.2019 olmam gerekti ama bugün 6. Gün halen regl olmadim rgelim gecikti 2 ve 3. Gün test yaptm idrar testi negatif 2 temmuzda birlikte oldum yani adetime 1 gun varken kan kesti yaptrsam ne zaman sonuç alabilirim. Gebe degilsem neden geçikmem var lütfen cevap verirmisjnz
Idrar yaptım regl gecikti 3. Günü negatfCanım gecikmen varsa test yapmalısın, hamilelik ve adet belirtileri çok benzediği için yorum yapamıyorum maalesef ama umarım bebiş vardır kalpten geçen o☺
Surda takiliyorum cnm 3 temmuzda hasta olmam gerekti 2 temmuzda birlikte oldum ya o yüzden kanda cikar mi bilmiyorumCanım gecikmen varsa test yapmalısın, hamilelik ve adet belirtileri çok benzediği için yorum yapamıyorum maalesef ama umarım bebiş vardır kalpten geçen o☺
Kizlar yaptiniz mi ya merak ediyorum sonuc ne cikti ☺Sen nezmaan test yaptin kendine insallah ikimiz icinde hayirlisi olsun ben de yarin hemen yapicam
Yok canım o kadar kısa sürede kanda çıkmaz benceSurda takiliyorum cnm 3 temmuzda hasta olmam gerekti 2 temmuzda birlikte oldum ya o yüzden kanda cikar mi bilmiyorum
Ama reglime 1 gün vardı yumurtlama olurmu ki oda var canimYok canım o kadar kısa sürede kanda çıkmaz bence
Bazen 2 kere yumurtlayabiliyor bazı kişiler canım ama açıkcası bilemedim bir doktora gitsene en güzel bilgiyi onlardan alırızAma reglime 1 gün vardı yumurtlama olurmu ki oda var canim
ben de senin doktorun işaretlediği yerde küçük bir mercimek kadar boşluk var canım o keseymişKendinizinkiyle bi fotografi karsilastirsana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?