Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim lutfen yardim edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence git doktora belki yumurtalarına bakar, hiç gittin mi çocuk istemeye karar verdiğinizde
Yok hic gitmedim esim surekli hap kulaniyor onun sayimlari yapiliyor birinci ayda kimyasal gebeligim oldugumda gitmistim oyle yani canim biz hep tup bebek yada nakil yoluyla olabilecigi soylenmisti kimyasal gebelik olusunca biz cok sevindik 7 yildir ilk defa oldu cunku demekki allah nasip edecek diye bir umut olustu simdi yine aynisi oldum keske idrara bakmasaydim cok uzuldum umudum kalmadi ama ayrintili muayne sonucunda fikirlerini sizinle paylasicam

Hiç üzülme canım Rabbim ona bir vakit saat biçmiştie kesinlikle bak kafana ne kadar takarsan o kadar olmaz, sen inan olacağına güzel düşünceler güzel sonuçları çağırır Dualarımda olacaksın

Kızlar birşey sorcam cevap verirmisinz. En son regl tarihim 03.06.2019 olmam gerekti ama bugün 6. Gün halen regl olmadim rgelim gecikti 2 ve 3. Gün test yaptm idrar testi negatif 2 temmuzda birlikte oldum yani adetime 1 gun varken kan kesti yaptrsam ne zaman sonuç alabilirim. Gebe degilsem neden geçikmem var lütfen cevap verirmisjnz

Canım gecikmen varsa test yapmalısın, hamilelik ve adet belirtileri çok benzediği için yorum yapamıyorum maalesef ama umarım bebiş vardır kalpten geçen o

Simdi doktora geldim kizlar kist falan hic bissy yok allahima sukur ama kesede olusmamis henuz rahim duvarinda kalinlasma varmis sizde varmiydi ayni sekilde gebelikte olabilir adetde olabilirsin dedi

Eklentiler

• 15625855065533780786051195285520.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 39
Acaba gordude soylemiyomu kan sonucu cikmadan belki benimkindede olusur kuzum oncekinde hic alttan bakmismiydi kese olusmadan onceki halinin fotosu varmi

Merak ettigim o artiladigi sey herkeste cikiyor gebe olunca deliniyormu yoksa o artiladigi seyin hic olamamsimj gerekiyo umutlandim ondan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…