Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim lutfen yardim edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok üzüldüm canım ama nasip değilmiş bu ay öyle düşün. Ben de 10 ay beklemiştim kuzum o çizgiler için, sen doktora hiç gittin mi bu zamana kadar bence şimdi git canım bu kadar gecikme normal değil öyleyse

Insallah hayirli haberlerle gelin kizlar idrarda negatifse kanda pozitif cikabilirmi acaba umudumu kaybetmesemmi

Bende randevu aldim medikalparktan 13.45 de ayrintili baktircam insalalh hala bir umudum var doktor banada hamilesin der rabbimden tek istegim bu

Esimin 25 temmuzda dogumgunu ona dunyanin en ozel hediyesini vermek istiyorum cunku o hic belli etmiyor ama benden daja cok istiyor

Ben şimdi çıktım canım doktordan, 5+1 günlük kesemiz gözüktü☺ Darısı senin başına inşallah
Yaaa çok sevindim 😍 sen kendin hesaplandığında kaç haftalık gebesin canım doktor ile uyumlu 6 hafta yazıyor ya bilgilerinde ondan sordum canım 😌 birde alttan mı baktı canım karından ultrasondan mu

Yaaa çok sevindim 😍 sen kendin hesaplandığında kaç haftalık gebesin canım doktor ile uyumlu 6 hafta yazıyor ya bilgilerinde ondan sordum canım 😌 birde alttan mı baktı canım karından ultrasondan mu
Benim ilk gebeliğim canım o yüzden bu hesaplamalarda çok acemiyim, benim son adet tarihim 30 Mayıstı canım şimdi 36 günlük dedi doktor da o da 5+1 e denk geliyor ☺️İnşallah sen de hayırlısıyla görürsün canım beni 2 hafta sonra kap atışı için çağırdı doktor☺️

Benim ilk gebeliğim canım o yüzden bu hesaplamalarda çok acemiyim, benim son adet tarihim 30 Mayıstı canım şimdi 36 günlük dedi doktor da o da 5+1 e denk geliyor ☺İnşallah sen de hayırlısıyla görürsün canım beni 2 hafta sonra kap atışı için çağırdı doktor☺
Benim son adet tarihim 24 Mayıs canım tam hesapladığım gibi oluyor o zaman 6 haftalık 🙈🙈 dua edin bana da canım yarın inşallah görürüm😌 o iki hafta nasıl sabırsızlıkla geçer şimdiii🙈

Benim ilk gebeliğim canım o yüzden bu hesaplamalarda çok acemiyim, benim son adet tarihim 30 Mayıstı canım şimdi 36 günlük dedi doktor da o da 5+1 e denk geliyor ☺️İnşallah sen de hayırlısıyla görürsün canım beni 2 hafta sonra kap atışı için çağırdı doktor☺️
Sen idrar testi yapmismiydin kuzum peki direk kan tahlilimi yaptirdin

Benim son adet tarihim 24 Mayıs canım tam hesapladığım gibi oluyor o zaman 6 haftalık 🙈🙈 dua edin bana da canım yarın inşallah görürüm😌 o iki hafta nasıl sabırsızlıkla geçer şimdiii🙈
İnşallah görürsün kuzum benim❤️ Rabbim herkese yaşatsın inşallah ben çok duygulandım bakarken☺️

Back