- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Keseyi görmek için birazdan gitcem, 10 da doktor randevum var. İnşallah görürüz, çıkınca yazarımMerhabalar 6 haftalık iken bebeğinizin kesesini görebildiniz mi acaba
Çok sevinirim canım çünkü Benimde yarın randevum var 6+3 günlük olacak yarın çok merak ediyorum acaba görebilir miyim diyeMerhaba,Keseyi görmek için birazdan gitcem, 10 da doktor randevum var. İnşallah görürüz, çıkınca yazarım
Merhabalar 6 haftalık iken bebeğinizin kesesini görebildiniz mi acaba
Aaaa maşallah çok güzel ya benimde ilk doktor randevum yarın son adet tarihime göre 6+3 olarak gözüküyor merak ediyorum doğrusu keseyi görebilir miyim diyeMerhaba . Ben keseleri de görmüştüm, kalp atışlarını da duymuştum. 6+4 haftalıktı bebeklerim.
Tamam canım kesinlikle yazcanÇok sevinirim canım çünkü Benimde yarın randevum var 6+3 günlük olacak yarın çok merak ediyorum acaba görebilir miyim diye
Aaaa maşallah çok güzel ya benimde ilk doktor randevum yarın son adet tarihime göre 6+3 olarak gözüküyor merak ediyorum doğrusu keseyi görebilir miyim diye![]()
Ben şimdi çıktım canım doktordan, 5+1 günlük kesemiz gözüktüÇok sevinirim canım çünkü Benimde yarın randevum var 6+3 günlük olacak yarın çok merak ediyorum acaba görebilir miyim diye
Ay cok sevindim saglikla gelsin bebisimiz ozmanBen şimdi çıktım canım doktordan, 5+1 günlük kesemiz gözüktüDarısı senin başına inşallah
Sağol canım benim darısı sizin başınıza inşallahAy cok sevindim saglikla gelsin bebisimiz ozman![]()
Yaaa çok sevindimBen şimdi çıktım canım doktordan, 5+1 günlük kesemiz gözüktü☺ Darısı senin başına inşallah
Benim ilk gebeliğim canım o yüzden bu hesaplamalarda çok acemiyim, benim son adet tarihim 30 Mayıstı canım şimdi 36 günlük dedi doktor da o da 5+1 e denk geliyorYaaa çok sevindimsen kendin hesaplandığında kaç haftalık gebesin canım doktor ile uyumlu 6 hafta yazıyor ya bilgilerinde ondan sordum canım
birde alttan mı baktı canım karından ultrasondan mu
Benim son adet tarihim 24 Mayıs canım tam hesapladığım gibi oluyor o zaman 6 haftalıkBenim ilk gebeliğim canım o yüzden bu hesaplamalarda çok acemiyim, benim son adet tarihim 30 Mayıstı canım şimdi 36 günlük dedi doktor da o da 5+1 e denk geliyor ☺İnşallah sen de hayırlısıyla görürsün canım beni 2 hafta sonra kap atışı için çağırdı doktor☺
Sen idrar testi yapmismiydin kuzum peki direk kan tahlilimi yaptirdinBenim ilk gebeliğim canım o yüzden bu hesaplamalarda çok acemiyim, benim son adet tarihim 30 Mayıstı canım şimdi 36 günlük dedi doktor da o da 5+1 e denk geliyorİnşallah sen de hayırlısıyla görürsün canım beni 2 hafta sonra kap atışı için çağırdı doktor
![]()
İnşallah görürsün kuzum benimBenim son adet tarihim 24 Mayıs canım tam hesapladığım gibi oluyor o zaman 6 haftalıkdua edin bana da canım yarın inşallah görürüm
o iki hafta nasıl sabırsızlıkla geçer şimdiii
![]()
Ben idrar testi yapmıştım canım kan tahlilini sonra verdimSen idrar testi yapmismiydin kuzum peki direk kan tahlilimi yaptirdin
Gunlerimiz yakin ya 1 gun var arada ozaman benim sansim hic yok kesin doktor adet olucaksin diycekBen idrar testi yapmıştım canım kan tahlilini sonra verdim![]()