- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Merhaba,Keseyi görmek için birazdan gitcem, 10 da doktor randevum var. İnşallah görürüz, çıkınca yazarımMerhabalar 6 haftalık iken bebeğinizin kesesini görebildiniz mi acaba
Çok sevinirim canım çünkü Benimde yarın randevum var 6+3 günlük olacak yarın çok merak ediyorum acaba görebilir miyim diyeMerhaba,Keseyi görmek için birazdan gitcem, 10 da doktor randevum var. İnşallah görürüz, çıkınca yazarım
Merhabalar 6 haftalık iken bebeğinizin kesesini görebildiniz mi acaba
Aaaa maşallah çok güzel ya benimde ilk doktor randevum yarın son adet tarihime göre 6+3 olarak gözüküyor merak ediyorum doğrusu keseyi görebilir miyim diyeMerhaba . Ben keseleri de görmüştüm, kalp atışlarını da duymuştum. 6+4 haftalıktı bebeklerim.
Tamam canım kesinlikle yazcanÇok sevinirim canım çünkü Benimde yarın randevum var 6+3 günlük olacak yarın çok merak ediyorum acaba görebilir miyim diye
Aaaa maşallah çok güzel ya benimde ilk doktor randevum yarın son adet tarihime göre 6+3 olarak gözüküyor merak ediyorum doğrusu keseyi görebilir miyim diye
Ben şimdi çıktım canım doktordan, 5+1 günlük kesemiz gözüktüÇok sevinirim canım çünkü Benimde yarın randevum var 6+3 günlük olacak yarın çok merak ediyorum acaba görebilir miyim diye
Ay cok sevindim saglikla gelsin bebisimiz ozmanBen şimdi çıktım canım doktordan, 5+1 günlük kesemiz gözüktüDarısı senin başına inşallah
Sağol canım benim darısı sizin başınıza inşallahAy cok sevindim saglikla gelsin bebisimiz ozman
Yaaa çok sevindimBen şimdi çıktım canım doktordan, 5+1 günlük kesemiz gözüktü☺ Darısı senin başına inşallah
Benim ilk gebeliğim canım o yüzden bu hesaplamalarda çok acemiyim, benim son adet tarihim 30 Mayıstı canım şimdi 36 günlük dedi doktor da o da 5+1 e denk geliyorYaaa çok sevindimsen kendin hesaplandığında kaç haftalık gebesin canım doktor ile uyumlu 6 hafta yazıyor ya bilgilerinde ondan sordum canım birde alttan mı baktı canım karından ultrasondan mu
Benim son adet tarihim 24 Mayıs canım tam hesapladığım gibi oluyor o zaman 6 haftalıkBenim ilk gebeliğim canım o yüzden bu hesaplamalarda çok acemiyim, benim son adet tarihim 30 Mayıstı canım şimdi 36 günlük dedi doktor da o da 5+1 e denk geliyor ☺İnşallah sen de hayırlısıyla görürsün canım beni 2 hafta sonra kap atışı için çağırdı doktor☺
Sen idrar testi yapmismiydin kuzum peki direk kan tahlilimi yaptirdinBenim ilk gebeliğim canım o yüzden bu hesaplamalarda çok acemiyim, benim son adet tarihim 30 Mayıstı canım şimdi 36 günlük dedi doktor da o da 5+1 e denk geliyorİnşallah sen de hayırlısıyla görürsün canım beni 2 hafta sonra kap atışı için çağırdı doktor
İnşallah görürsün kuzum benimBenim son adet tarihim 24 Mayıs canım tam hesapladığım gibi oluyor o zaman 6 haftalıkdua edin bana da canım yarın inşallah görürüm o iki hafta nasıl sabırsızlıkla geçer şimdiii
Ben idrar testi yapmıştım canım kan tahlilini sonra verdimSen idrar testi yapmismiydin kuzum peki direk kan tahlilimi yaptirdin
Gunlerimiz yakin ya 1 gun var arada ozaman benim sansim hic yok kesin doktor adet olucaksin diycekBen idrar testi yapmıştım canım kan tahlilini sonra verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?