Canim benim burda bizim yol gosterebilcegimiz bir durum yok adetin 9 gün geçmiş adetlerin düzenliyse testte çıkar bence korkularını bir kenara bırak ve bir test yap belirsizlik cokdaha kötü bir durum ne olduğunu bil ona gore davranırsinAcaba hamilemiyim lutfen yardim edin kizlar oncelikle 5 6 ay once kimyasal gebelik gecirdim adetim 10 gun gecikti ve beta hcg 33 geldi sonra 2 gun sonra baska bir hastanede baktirdigimda 0.5 cikti ve adet oldum doktorum kimyasal gebelik oldugunu soylemisti ozmaan cok umutlandigim icin simdi neyapmaliyim bilmiyorum esimde azospermi dedigimiz hastalik mevcut en son 29 mayis 2019 da adet oldum hala regl olmadim olmaktanda korkuyorum erken davranip uzulmektende korkuyorum oyuzden danismak istedim bana bir yol gosterin lutfen
Canim benim burda bizim yol gosterebilcegimiz bir durum yok adetin 9 gün geçmiş adetlerin düzenliyse testte çıkar bence korkularını bir kenara bırak ve bir test yap belirsizlik cokdaha kötü bir durum ne olduğunu bil ona gore davranırsin
Gebelik testinde pozitif ciktimi9 gün geçmiş canım bence idrar testinde çıkar. Benim de son adet tarihim 30 Mayıstı yarın keseyi görmeye gitcem
Sen nezmaan test yaptin kendine insallah ikimiz icinde hayirlisi olsun ben de yarin hemen yapicamGebelik testinde pozitif ciktimi
Kan kesin sonuç ama idrarda da bakabilirsinizIdrar testimi yoksa kan tahlilimi hangisini onerirsin?
İnşallah canım benim, regl tarihim benim 29 hazirandı o gece yaptım silik çıktı ama çok su içmiştim ertesi sabah yine ilk idrarla yaptım o zaman baya belliydi kan verdim 435 çıktı. Sen de idrar testi yap canım ona göre kan verirsinSen nezmaan test yaptin kendine insallah ikimiz icinde hayirlisi olsun ben de yarin hemen yapicam
Ya cok sevindimm saglikla gelsin bebisimiz ben daha once kan verdigim de 33 du yukselmesi gerekiyomus dustu ve regl oldum sen birkez mi kan verdin 2 gun arayla bakmadilarmi kuzu korkuyorum ya belirti hissettinmi hic bende yok adet oncesi goguslerde siskinlik var agri diyemem ama sabah olsun hemen yapicam lutfen dua edinİnşallah canım benim, regl tarihim benim 29 hazirandı o gece yaptım silik çıktı ama çok su içmiştim ertesi sabah yine ilk idrarla yaptım o zaman baya belliydi kan verdim 435 çıktı. Sen de idrar testi yap canım ona göre kan verirsin
Canım benim göğüslerimde hassaslık vardı ama ben adet olcam sanmıştım, herkeste farklı oluyormuş ama belirtiler. Ben Pazar kendim vermiştim kan sonra Pazartesi doktora gittim o da istedi bir gün sonra 729 olmuştu haftaya Pazartesi kese için gel dedi bir daha da kan vermedim bakalım yarın neler olacakYa cok sevindimm saglikla gelsin bebisimiz ben daha once kan verdigim de 33 du yukselmesi gerekiyomus dustu ve regl oldum sen birkez mi kan verdin 2 gun arayla bakmadilarmi kuzu korkuyorum ya belirti hissettinmi hic bende yok adet oncesi goguslerde siskinlik var agri diyemem ama sabah olsun hemen yapicam lutfen dua edin
Insallah allahim minigimizin yerini hazirlamistir allah bana da nasip eder insallah senden haber bekliycem bende sabah yapicam hemen soylerim sanada insallah yanilmiyorumdurCanım benim göğüslerimde hassaslık vardı ama ben adet olcam sanmıştım, herkeste farklı oluyormuş ama belirtiler. Ben Pazar kendim vermiştim kan sonra Pazartesi doktora gittim o da istedi bir gün sonra 729 olmuştu haftaya Pazartesi kese için gel dedi bir daha da kan vermedim bakalım yarın neler olacak☺Ederim tabiki kuzum inşallah miniğin seninledir☺ Sen de bana dua et olur mu yarın güzel haberlerle döneyim ☺
İnşallah canım ben de senden güzel haber bekliyor olacağımInsallah allahim minigimizin yerini hazirlamistir allah bana da nasip eder insallah senden haber bekliycem bende sabah yapicam hemen soylerim sanada insallah yanilmiyorumdur
İnşallah canım ben de senden güzel haber bekliyor olacağım☺İnşallah hayırlıysa eğer miniğin gelmiştir sana da
Canim simdi ikitane farkli markada gebelik testi yaptim ama negatiff cok uzuldum(
Merhabalar 6 haftalık iken bebeğinizin kesesini görebildiniz mi acaba9 gün geçmiş canım bence idrar testinde çıkar. Benim de son adet tarihim 30 Mayıstı yarın keseyi görmeye gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?