- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi cnm Bi kaç gün sonra tekrarla daha net çıkar benceArkadaşlar adetime 3 gün var öylesine sabah 4te yaptım bulantım vardı gebelik varmıdır
Çok teşekkür ederimVar gibi cnm Bi kaç gün sonra tekrarla daha net çıkar bence
Çok teşekkür ederim canımEvet var bence erken olduğu için silik çıkmıştır adet günü tekrarla testi yada direk kan testi de yaptırabilirsin
Ne demek canım rica ederim umarım kucağına alıp o poncik yanaklarını sıkmayıda nasip eder rabbimÇok teşekkür ederim canım
Amin inşallah çok teşekkür ederim canımNe demek canım rica ederim umarım kucağına alıp o poncik yanaklarını sıkmayıda nasip eder rabbim
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım
Cnm idrarı fazla damlatmışsın sanırım o yüzden böyle bi sonuç vermiş gebelik var bence yeniden test yap 3 4 damladan fazla damlatmaİki gündür ilk idrarimla test yapıyorum sonuç bu acaba gebelik varmı yoksa testmi bozuk anlayamadimEki Görüntüle 2726009
Adet günüm salı günü onu bekliyorum canım 3 ay önce bi düştüğüm oldu kimyasal sa diye korktugum için adet günümü bekliyorum olursa nasip olursa ilk olacak Allah’ın izniyleYaptırdın mı canım kan testi ni kesin mi sonuç merak ettim varsa eğer ilk olacak dimi
İnşallah sizdende güzel haberler alırızCnm idrarı fazla damlatmışsın sanırım o yüzden böyle bi sonuç vermiş gebelik var bence yeniden test yap 3 4 damladan fazla damlatma
31 canımYaş kaçtı senin sorması ayıp
31 canım
Kimyasal olunca anlaşılıyor mu? Benimde gebelik testlerim pozitif kan verme işini erteliyorum sürekli daha adetime 2 gün var geçsin öyle gidiyim istiyorum fakat ayakta biraz fazla durdum mu şiddetli kasık ağrım oluyor yatınca 2 - 3 dakika içinde geçiyor bu kadar ağrım olması normal değil gibi sanki ilk çocukta olmamıştı galiba böyle pek hatırlayamasam da bu kadar ağrı olunca kimyasal falan mı acaba diyorum leke falan yok yalnız. Biraz uzun oldu kusura bakmayınAdet günüm salı günü onu bekliyorum canım 3 ay önce bi düştüğüm oldu kimyasal sa diye korktugum için adet günümü bekliyorum olursa nasip olursa ilk olacak Allah’ın izniyle
Arkadaşlar 2 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay adetim 2 gün gecikti ve test yaptım testim 3 dakika içerisinde ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı yardım edin lütfenEki Görüntüle 2716434