• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim lütfen yardım edin

Evet var bence erken olduğu için silik çıkmıştır adet günü tekrarla testi yada direk kan testi de yaptırabilirsin

Yaptırdın mı canım kan testi ni kesin mi sonuç merak ettim 🥰varsa eğer ilk olacak dimi

İki gündür ilk idrarimla test yapıyorum sonuç bu acaba gebelik varmı yoksa testmi bozuk anlayamadim
IMG-20201122-WA0014.jpeg

Kusura bakmayın kk'da daha yeni olduğum için mesaj atma işini pek beceremiyorum 😊

Adet günüm salı günü onu bekliyorum canım 3 ay önce bi düştüğüm oldu kimyasal sa diye korktugum için adet günümü bekliyorum olursa nasip olursa ilk olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻
Kimyasal olunca anlaşılıyor mu? Benimde gebelik testlerim pozitif kan verme işini erteliyorum sürekli daha adetime 2 gün var geçsin öyle gidiyim istiyorum fakat ayakta biraz fazla durdum mu şiddetli kasık ağrım oluyor yatınca 2 - 3 dakika içinde geçiyor bu kadar ağrım olması normal değil gibi sanki ilk çocukta olmamıştı galiba böyle pek hatırlayamasam da 🙄 bu kadar ağrı olunca kimyasal falan mı acaba diyorum leke falan yok yalnız. Biraz uzun oldu kusura bakmayın☺️

O belli olmuyo canm ben adetim 2gün geçince öğrenmiştim. Öğrendiğim gün öyle ağrım olduk düşük yaptım sanmıştım anlatamam yani ama dış gebelik falan değildi yani

Back