• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim :) ??? Lutfen cevap verin

ednrarkn44

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
129
45
13
34
Adetime 11 gun var ama bnden kan geldi sadece bi kac damla birde pihti seklinde bi damla kan geldi bi kac gundur sabahlari kalkdigimda midemin bulantisindan afedersiniz kusagim agzima kadar geliyo ama kusamiyorum. Sizce nedir ne degildir evliyim cevaplarinizi bekliyorum ..

Adetime 11 gun var ama bnden kan geldi sadece bi kac damla birde pihti seklinde bi damla kan geldi bi kac gundur sabahlari kalkdigimda midemin bulantisindan afedersiniz kusagim agzima kadar geliyo ama kusamiyorum. Sizce nedir ne degildir evliyim cevaplarinizi bekliyorum ..

Henüz çok erken. Bu belirtiler olmaz hemen. 8 haftadan sonra mide bulantılarım başladı ve 3 aya kadar da birşey hissetmedimsık idrara çıkmak dışında.
İdrar enfeksyonu olabilir o da mide bulantısı yapıyor..

Yumurtlama kanaması olabilir

evet henüz cok erken
rahat olun zamana bırakın

Yumurta catlarsa yumurtalıktan çıkıp fallop tüpüne gelir ve orda spermi bekliyor döllenmek icin

Regl tarihim 5 aralık bugün 30 kasım sabah peçeteye pembemsi akını geldi baya peçete doldu. Gün boyu gelmedi şimdi yinee çokkk açık sulu pembe tuuncu gibi sadece silince geliyor regle 6 gün var ? Bu yerleşme midir gebelik testi yapsam çıkar mı? Göğüslerim hep aşırı hassas olurdu hiççç bir şry yok şu an

Benimde oyle olmustu kasiklarim agriyodu test yaptim simdi 5 haftalik hamileyim insallahhh seninde olur :)

Sanmiorum hamile oldugunu. Bu kadar erken bulanti olmaz. Ama sen yine de sabah bir test al icini ferah tut, teste yarim saat 40 dk sonra falan yine bak. Silik ciZgiyi gorursen kan testi yaptirirsin.

Back