• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba sizce varmı bişeyler ?

Eklentiler

• 2E0A350F-3B43-4239-93FE-B811FD510603.jpeg
    2E0A350F-3B43-4239-93FE-B811FD510603.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 177
Canım çok belli değil ama sanki bi gölge var. Yükselmeye başlamış muhtemelen var.daha çok yeni gibi.
Evet herkes var dikkat et sen biraz geçsin yine yap diyor bende yok diye teste hemen baktım resmini çekip çöpe fırlattım hayırlısı artık Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️

Adete 10 gun kala varsa bile cikmaz zaten. O yuzden test negatif
Vallaha bilmiyorum canım. İlk defa gebe olduğumu hissediyorum ve bel kasık ağrılarım var. Geçen gün 1kere kahve rengi akıntım oldu sürekli. Şeffaf akıntım var. Sorduğum testi aytığım doktor şüphe var diyo ama testte çıkmadı.

Vallaha bilmiyorum canım. İlk defa gebe olduğumu hissediyorum ve bel kasık ağrılarım var. Geçen gün 1kere kahve rengi akıntım oldu sürekli. Şeffaf akıntım var. Sorduğum testi aytığım doktor şüphe var diyo ama testte çıkmadı.
İdrardan once kana kariaiyor hamilelik hormonu. Belkj cidden hamilesiniz ama yeni olusuyordur. Bu durumda hicbir testte cikmaz

Canım dayanılmaz bir bel ve kasık ağrılarım vardı. Acile geldim hemen test yaptılar negatif çıktı.
Bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum ama test yapmadım umudum kalmadı pek kesin değilim gözü ile bakıyorum ama inanılmaz bel ağrısı kasik ağrısı cekiyorum 5 günde geciktim

Bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum ama test yapmadım umudum kalmadı pek kesin değilim gözü ile bakıyorum ama inanılmaz bel ağrısı kasik ağrısı cekiyorum 5 günde geciktim
Bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan belim çok ağrıyor birde kasığım ağrıyorım onun dışında kasığımda pıt pıt die bişey atıyo ne oldğunu çözemedim 😞 adetim de 9 gün geçti test yapmadım...

Bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan belim çok ağrıyor birde kasığım ağrıyorım onun dışında kasığımda pıt pıt die bişey atıyo ne oldğunu çözemedim 😞 adetim de 9 gün geçti test yapmadım...
Gecikme varsa test yap canım nasıl bekliyosunuz anlamıyorumki. Ben daha bata 12 gün varken dayanamadım yaptım.

Gecikme varsa test yap canım nasıl bekliyosunuz anlamıyorumki. Ben daha bata 12 gün varken dayanamadım yaptım.
Bende 8 gün varken yaptım bu şekilde çıktı ama ümitlenmekte istemiyorum

Eklentiler

• E8C4BA25-0FA6-401D-8269-D464E6C50ACA.png
    E8C4BA25-0FA6-401D-8269-D464E6C50ACA.png
    491,2 KB · Görüntüleme: 78
Back