- 1 Mart 2021
- 83
- 25
- 3
- Konu Sahibi gizemunsal
Evet gördüm inşallah bizimki de pozitiftir artık bebislerimiz gelsin yaBirisi ablamda diğeri kendimde bir kişide arkadaşımda böyleydi şimdi gebe dedi yukarıya bakarsan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gördüm inşallah bizimki de pozitiftir artık bebislerimiz gelsin yaBirisi ablamda diğeri kendimde bir kişide arkadaşımda böyleydi şimdi gebe dedi yukarıya bakarsan.
İnşallah canım Allah gönlümüze göre nasip etsin.Evet gördüm inşallah bizimki de pozitiftir artık bebislerimiz gelsin ya
Canım çok belli değil ama sanki bi gölge var. Yükselmeye başlamış muhtemelen var.daha çok yeni gibi.Merhaba sizce varmı bişeyler ?
Evet herkes var dikkat et sen biraz geçsin yine yap diyor bende yok diye teste hemen baktım resmini çekip çöpe fırlattım hayırlısı artık Allah isteyen herkese nasip etsinCanım çok belli değil ama sanki bi gölge var. Yükselmeye başlamış muhtemelen var.daha çok yeni gibi.
Amin canım bizede dua etEvet herkes var dikkat et sen biraz geçsin yine yap diyor bende yok diye teste hemen baktım resmini çekip çöpe fırlattım hayırlısı artık Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin hepimizin kucağı boş kalmasın inşallahAmin canım bizede dua et
Canım dayanılmaz bir bel ve kasık ağrılarım vardı. Acile geldim hemen test yaptılar negatif çıktı.Evet gördüm inşallah bizimki de pozitiftir artık bebislerimiz gelsin ya
Adete 10 gun kala varsa bile cikmaz zaten. O yuzden test negatifYok canım tekrarlamadım adetime bi 10 gün var. Çok merak ediyorum ama negatif görmektende korkuyorum. Sürekli araştırıyorum ama çoğu kişi var dedi burdan.
Vallaha bilmiyorum canım. İlk defa gebe olduğumu hissediyorum ve bel kasık ağrılarım var. Geçen gün 1kere kahve rengi akıntım oldu sürekli. Şeffaf akıntım var. Sorduğum testi aytığım doktor şüphe var diyo ama testte çıkmadı.Adete 10 gun kala varsa bile cikmaz zaten. O yuzden test negatif
İdrardan once kana kariaiyor hamilelik hormonu. Belkj cidden hamilesiniz ama yeni olusuyordur. Bu durumda hicbir testte cikmazVallaha bilmiyorum canım. İlk defa gebe olduğumu hissediyorum ve bel kasık ağrılarım var. Geçen gün 1kere kahve rengi akıntım oldu sürekli. Şeffaf akıntım var. Sorduğum testi aytığım doktor şüphe var diyo ama testte çıkmadı.
Bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum ama test yapmadım umudum kalmadı pek kesin değilim gözü ile bakıyorum ama inanılmaz bel ağrısı kasik ağrısı cekiyorum 5 günde geciktimCanım dayanılmaz bir bel ve kasık ağrılarım vardı. Acile geldim hemen test yaptılar negatif çıktı.
Gecikmr varsa dene bi şansını benim bata 10 gün varBende şuan aynı şeyleri yaşıyorum ama test yapmadım umudum kalmadı pek kesin değilim gözü ile bakıyorum ama inanılmaz bel ağrısı kasik ağrısı cekiyorum 5 günde geciktim
Gününe daha var canım genede sıkma canını hiç belli olmazCanım dayanılmaz bir bel ve kasık ağrılarım vardı. Acile geldim hemen test yaptılar negatif çıktı.
Bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum ama test yapmadım umudum kalmadı pek kesin değilim gözü ile bakıyorum ama inanılmaz bel ağrısı kasik ağrısı cekiyorum 5 günde geciktim
Bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan belim çok ağrıyor birde kasığım ağrıyorım onun dışında kasığımda pıt pıt die bişey atıyo ne oldğunu çözemedim adetim de 9 gün geçti test yapmadım...Bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum ama test yapmadım umudum kalmadı pek kesin değilim gözü ile bakıyorum ama inanılmaz bel ağrısı kasik ağrısı cekiyorum 5 günde geciktim
Gecikme varsa test yap canım nasıl bekliyosunuz anlamıyorumki. Ben daha bata 12 gün varken dayanamadım yaptım.Bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan belim çok ağrıyor birde kasığım ağrıyorım onun dışında kasığımda pıt pıt die bişey atıyo ne oldğunu çözemedim adetim de 9 gün geçti test yapmadım...
Bu akşam kan testi verdim ve pozitif çıktı 2 senenin sonunda .. allahım isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağı boşta kalmasın inşllahhhGecikme varsa test yap canım nasıl bekliyosunuz anlamıyorumki. Ben daha bata 12 gün varken dayanamadım yaptım.
Hayırlı olsun güzelim Allah analı babalı büyütmryi nasip etsinBu akşam kan testi verdim ve pozitif çıktı 2 senenin sonunda .. allahım isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağı boşta kalmasın inşllahhh
Teşekkür ederim... allahım isteyenlere nasip etsinHayırlı olsun güzelim Allah analı babalı büyütmryi nasip etsin
Bende 8 gün varken yaptım bu şekilde çıktı ama ümitlenmekte istemiyorumGecikme varsa test yap canım nasıl bekliyosunuz anlamıyorumki. Ben daha bata 12 gün varken dayanamadım yaptım.