Hamilemiyim kizlar lutfen yardim

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.113
598
Meraba kizlar hemen konuya geciyorum
Bnim adetim 6 gun surer normalde bu hep böyleydi hic değişmedi ama bu adetim 3 gün sürdü ve 3. Gunun sonundan 5. Gune kadar kahve rengi akıntı ve pembe akinti gibi geldi az az bu gebelik belirtisi olabilir mi
Not: ikinci bir anneliğe piskolojik olarak hic hazir degilim korunuyoruz olma ihtimali düşükdür diye düşünüyorum. Simdiden yardimci olan herkese tskr ederim

T
bunu ne bız nede sen test yapmadan bılemeyız canım ustune gorup aylarca regl olanda var olmayanda test yap bakalım hakkında hayırlısı olsun
Haklisin canim bn sadece boyle bisey olabilirni sizin görüşünüzü almak istedim test almam uzun surecek merak ettim tskr ederim

Teyzem 9 ay adet gördü :) ama bence sen hamile değilsin. Ben doğumda bağlattığım halde arada panikten test yapıyorum oğlum daha küçük test yap emin ol

Teyzem 9 ay adet gördü :) ama bence sen hamile değilsin. Ben doğumda bağlattığım halde arada panikten test yapıyorum oğlum daha küçük test yap emin ol
Hayirlisi olsun canim bnim icimi ferahlattin bnce de degilim galiba yani umarim tabi allahin zoruna gitmesin hayirlisi olsun dogumda baglattiktan sonra gebe kalman cok cok dusuk ama insan tedirgin oluyo dedigin gibi tskr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…