- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
En kisa zamanda alip yapacagim ama tedirginim sizlere de sormak istedimtest yapmalısın
Giz seni doverim benKonu sahibesi hanımefendi "Tebrikler hamilesiniz "
Diyecektim ki "test yap teeest" diyesim geldi
Anlamadim canim ilk kelimeni . Hayorlisi bakalim oda mi adetten sonra oldu böylebence adete ama bir arkadadsim gebelik neklerken 3 gun faln boyle akintilar gordu
Haklisin canim bn sadece boyle bisey olabilirni sizin görüşünüzü almak istedim test almam uzun surecek merak ettim tskr ederimbunu ne bız nede sen test yapmadan bılemeyız canım ustune gorup aylarca regl olanda var olmayanda test yap bakalım hakkında hayırlısı olsun
Gelirsem gosteririm medyumu sizeKız ne bilek biz medyum muyuzseni bu konuda görünce meraktan geldim zati gidiyom ben
Hayirlisi olsun canim bnim icimi ferahlattin bnce de degilim galiba yani umarim tabi allahin zoruna gitmesin hayirlisi olsunTeyzem 9 ay adet gördü :) ama bence sen hamile değilsin. Ben doğumda bağlattığım halde arada panikten test yapıyorum oğlum daha küçüktest yap emin ol
Rica ederim canım❤Hayirlisi olsun canim bnim icimi ferahlattin bnce de degilim galiba yani umarim tabi allahin zoruna gitmesin hayirlisi olsundogumda baglattiktan sonra gebe kalman cok cok dusuk ama insan tedirgin oluyo dedigin gibi tskr ederim ❤
yok canm adet zamani boyleydi kanamam pembe deyince git test yap demistim hamileydi simdi dogurack. senin adetdir dedim ama belli olmazAnlamadim canim ilk kelimeni . Hayorlisi bakalim oda mi adetten sonra oldu böyle
Asabi Asabi hallerGiz seni doverim benmune abla al bunu burdan
Umarim canim ya cok tskr ederimyok canm adet zamani boyleydi kanamam pembe deyince git test yap demistim hamileydi simdi dogurack. senin adetdir dedim ama belli olmaz
Tmm git geliyom bndeAsabi Asabi hallertamam tamam kesin hamilesin işaretler bunu gösteriyor
Ayrıca ben kendim giderim canım aaa mune ablaya iş çıkarma şimdik
rica edrim aman bise olmaz bak benim bebis 5 aylikti simdi hamile kaldim simdi yasini gecti bakabiliyorsan rabbim tamamina erdirsinUmarim canim ya cok tskr ederim ☺❤
Asabi Asabi hallerGiz seni doverim benmune abla al bunu burdan
Kuzum bana adet gibi geldi ama kanamalı hamileliklerde çok biliyosunTmm git geliyom bndecidden gebelik olabilir mi maviş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?