• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim kii ??

Poison Women

Dünyada evlat gibi insanı kendine çeken, bağ yok
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
489
493
103
Merhabalar anneler ve yeni anne adayları. 5 mayıs son adet tarihim normalde her ay muhakkak 4 yada 5 gün erken adet görürüm ama bu ay daha olmadım. Çok koyu idrarımın rengi ama adet olacakmışım gibi sancılarımda var bilmiyorum yani. Bu sabah bi akıntı oldu resimde gördüğünüz gibi sonra kendi kendime acaba diye düşündüm ama kendimi ümitlendirmek te istemedim sizce nedir bu ?Eki Görüntüle 2276094

Merhabalar anneler ve yeni anne adayları. 5 mayıs son adet tarihim normalde her ay muhakkak 4 yada 5 gün erken adet görürüm ama bu ay daha olmadım. Çok koyu idrarımın rengi ama adet olacakmışım gibi sancılarımda var bilmiyorum yani. Bu sabah bi akıntı oldu resimde gördüğünüz gibi sonra kendi kendime acaba diye düşündüm ama kendimi ümitlendirmek te istemedim sizce nedir bu ?Eki Görüntüle 2276094
Kusura bakmayin ama Keske bu resimi eklemeseydiniz öyle tarif etmeye calissaydiniz .. 🤢

Konunuza gelecek olursak; adet kanamasinin baslangici gibi geldi bana ama hayirlisi

Back