Belki gec dollenme yasamissindir canim. 2 gun sonra yeniden kan ver istersen o bahsettigin pembe lekelenme yerlesme kanamasi olabilir beta kac ciktiki ?Merhaba aranıza yeni katıldım bir şey sormak ve tecrübeleri olanlardan yardım bekliyorum adete bir gün kala erken gebelik testi silik çıktı kan verdim negatif bat geçeli 6 gün oldu dün pembemsi 7-8 damla bir kanama oldu kan verdim yine negatif bu arada adet olmadım hiç böyle olmamıştı böyle bir durum yaşayan var mı hamile olabilir miyim
inşaAllah yerleşme kanamasıdır 41 yaşındayım bir negatif tüp bebek denemem var bu ay gidecektik 2.kez denemeye inşaAllah gitmeme gerek kalmaz bhcg: 0.1 çıktıBelki gec dollenme yasamissindir canim. 2 gun sonra yeniden kan ver istersen o bahsettigin pembe lekelenme yerlesme kanamasi olabilir beta kac ciktiki ?
Aminnn Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebiş versin Bat 6 gün geçti ptesi yi bekliyorum adet olursam tüp bebeğe olmazsam burada kadın Doğuma gidicemMerhaba öncelikle umarım hamilesinizdir ama önce kanda sonra idrarda artıyor değerler.. doktora göründünüz mü en doğru bilgi oradan gelir bence
0.1 se negatif oluyor amainşaAllah yerleşme kanamasıdır 41 yaşındayım bir negatif tüp bebek denemem var bu ay gidecektik 2.kez denemeye inşaAllah gitmeme gerek kalmaz bhcg: 0.1 çıktı
Ewet dün yaptırdım ama hala olmayınca insan bir Ümit bekliyor işte0.1 se negatif oluyor ama
Ayy ablacim insallah hemencik yukselirde saglikla kucagina alirsin bebisiniinşaAllah yerleşme kanamasıdır 41 yaşındayım bir negatif tüp bebek denemem var bu ay gidecektik 2.kez denemeye inşaAllah gitmeme gerek kalmaz bhcg: 0.1 çıktı
Aminnnn inşaAllah ecmeınAyy ablacim insallah hemencik yukselirde saglikla kucagina alirsin bebisini
Belki adetin psikolojik olarakta geckyrda takmamaya cals zaten bebis varsa cikacaktir. Ama bosver adet olursanda en azndan hemen yasn daha ilerlemeden tup bebege baslarsn oyle dusun umut hep varAminnnn inşaAllah ecmeın
Sağol canım çok teşekkür ederim Rabbim gönlündekini hayırlı bir şekilde avuçlarına versinBelki adetin psikolojik olarakta geckyrda takmamaya cals zaten bebis varsa cikacaktir. Ama bosver adet olursanda en azndan hemen yasn daha ilerlemeden tup bebege baslarsn oyle dusun umut hep varhakkindan hayirlisi olsn
Insallah benimde okur bu ay bakalm kasiklarim agrimaya baslado tahminim 2 gun once testte pik oldu yumurtlama ama bakalm bata 9 gun kaldiSağol canım çok teşekkür ederim Rabbim gönlündekini hayırlı bir şekilde avuçlarına versin
Aminnnn inşaAllah olur . benim de ovülasyon testine göre 5 ekimde çatladı bata 8 kalaInsallah benimde okur bu ay bakalm kasiklarim agrimaya baslado tahminim 2 gun once testte pik oldu yumurtlama ama bakalm bata 9 gun kaldi
Bence cok dusunme stresten beklemekten olamiyorsundur böyle surekli dusunupte adetini geciktirme ablacimEwet dün yaptırdım ama hala olmayınca insan bir Ümit bekliyor işte ☺
Ne yazık ki değilim dün gittim doktora ve bhcg 0,1 be halen olmadım ilaç verdi bakalım hayırlısıİnşaAllah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?