• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim kafam karıştı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi svim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmmm seninki ikiz gebelik olabilir :)))) ilk değerin 87 değilmiydi senin? 2 gün sonra yaptırdın birdaha değil mi? eğer 2 günde bu kadar fazla arttıysa ikiz olabilir :) hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim :)
sen bol bol dinlen ve beslen... yetişir hiç merak etme ama sen bukadar endişe yaparsan olmaz stres yok... pozitif ol rahat ol... süt iç, ceviz badem fındık ye, hazır gıdalardan yeme, pekmez iç, taze portakal suyu iç bak göreceksin yetiişecek... ama sakın yorma kendini fırsat bulduğun an uzan dinlen. çalışıyor musun? fazla ayakta kalma çok yol yürüme. benim ilk aylar kanama alanı vardı hep yattım çarşıya bile çıkmıcaksın dedi doktorum hiç yüyümedim evden çıkmadım öğretmenim ama Allahtan 15 tatile denk geldi. sonra geçti kanama alanı risk gitti. ilk aylar çok önemli yorulma hiç...hadi hayırlı haberlerini bekliyorum :)[/QUOTE

canım mesajın beni kaygılandırdı :))) ikizmiiiiiiiiiiiiii aaa hayırlısı olsun herşeyinnn inşşş.... anaokulunda çalışıyorum söylediğin herşeyii yicem tecrübeliler bilgililerden herz aman daha iyidir.endişe yok sıkıntı yaaa :))))) ilk değerim 87-1500 oldu şimdi allah aallah:))

canım şimdi senin bu değer iki gündemi bukadar arttı? yani ilk değer 87 çıktıktan 2 gün sonra 1500 çıktı değil mi? valla ozaman kesin ikiz :))) hadi hayırlısı

canım şimdi senin bu değer iki gündemi bukadar arttı? yani ilk değer 87 çıktıktan 2 gün sonra 1500 çıktı değil mi? valla ozaman kesin ikiz :))) hadi hayırlısı

yok tatlım 07.03.2013 de 87 cıktı
12.03.2013 de 1500 :)

yani doktorun dediğine göre
07.03.2013 87
09.03.2013 174
11.03.2013 348
ben dün 12.03.2013 tarihinde yaptırdım testi en fazla 696 olabilirdi dedi inş bi sorun yoktur:(

07.03.2013 87
09.03.2013 174
11.03.2013 348
ben dün 12.03.2013 tarihinde yaptırdım testi en fazla 696 olabilirdi dedi inş bi sorun yoktur:(

yok yokkk sorun yok... valla gene de çok artmış :) ikiz sanırım. çünkü ikiz gebelikte 3 katı artar benim ilk gebeliğim öyleydi çünkü ikiz başlamıştı ama bir kesede bebek hiç görünmedi birinde göründü. hadi bakalım hayırlısı olsun hakkına :) inşallah ikizdir :) haber ver olur mu? anaokulu öğretmeniysen çok yorma kendini çocukları fln kaldırma bide öpme :) hasta falan olursun :) ayy çok merak ettim yaa var mı ailelerinizde ikiz çocuk?

yok yokkk sorun yok... valla gene de çok artmış :) ikiz sanırım. çünkü ikiz gebelikte 3 katı artar benim ilk gebeliğim öyleydi çünkü ikiz başlamıştı ama bir kesede bebek hiç görünmedi birinde göründü. hadi bakalım hayırlısı olsun hakkına :) inşallah ikizdir :) haber ver olur mu? anaokulu öğretmeniysen çok yorma kendini çocukları fln kaldırma bide öpme :) hasta falan olursun :) ayy çok merak ettim yaa var mı ailelerinizde ikiz çocuk?

ailelerimizde hiç ikiz yok canım ya benim alsında geç döllenme olmusya şimdi doktor dediki acaba ilk değerin yanlısmı filan dün :)))) kafamı allak pullak etti eee senin sadece bir tanesi kesede o zaman çoğul olmadı doğrumuuu cnmm

07.03.2013 87
09.03.2013 174
11.03.2013 348

canım bu testleri sen kendinmi yaptırdın doktormu istedi
çünki aradan fazla bir zaman geçmemiş 2gün
arayla yaptırmışsın

lavinya ya benim adetime göre 6 haftalık olması gerekiyordu .... ama geç döllenme dediler 87 cıktığı için şimdide cok yükseldi haftaya gel tekrar keseyi görmeye calışalım dedi

valla ikiz olabilir demiş bak arkadaş bende netten baktım evet ikizlerde daha hızlı yükseliyormuş :) ama doktor hesabı da yanlış olabilir banada 300 küsür falan demişti ama 1000 küsürlerde çıkmıştı ben hiç endişe etmemiştim sende etme tadını çıkar kese hemen görünmüyor zaten, inşallah tutunmuştur yavrun :)

ailelerimizde hiç ikiz yok canım ya benim alsında geç döllenme olmusya şimdi doktor dediki acaba ilk değerin yanlısmı filan dün :)))) kafamı allak pullak etti eee senin sadece bir tanesi kesede o zaman çoğul olmadı doğrumuuu cnmm

evet canım ikiz gibi başladı 2 kese göründü ama 6.haftada sadece birinde bebek vardı. kaybolan ikiz sendromu diyorlarmış tıpta. 12.haftaya kadar boş olan kese de büyüdü sonra kayboldu. belkide senin yanlış bakılmıştır ilk testinde ama pek sanmıyorum bence ikiz içime öyle doğdu bak şimdi :) kesen haftaya görünür. haber ver olur mu?

valla ikiz olabilir demiş bak arkadaş bende netten baktım evet ikizlerde daha hızlı yükseliyormuş :) ama doktor hesabı da yanlış olabilir banada 300 küsür falan demişti ama 1000 küsürlerde çıkmıştı ben hiç endişe etmemiştim sende etme tadını çıkar kese hemen görünmüyor zaten, inşallah tutunmuştur yavrun :)

inş tutunmadığı zaman ne oluyor pekiii

inş tutunmadığı zaman ne oluyor pekiii

ya hayatım dış gebelik ya da boş gebelik olsa b-hcg düzgün artmaz. dış gebelik olsa ilk değer atıyorum 56 çıksa iki gün sonra 60 falan olura yani az artar. sen çok evhamlısın. hem bebek tutunamazsa düşer. kanaman falan olmadığına göre ve b-hcg arttığına göre endişelenecek bir durum yok. çok fazla araştırma seyrine bırak...:)

nasılsın son durumlar nedir merak ettim

lavinyacım ben doktora gittim cumartesi gunu keseyi gördük karından ikiz değil bu arada:)) amaa kalp atışını göremedik doktor basladı olasılıkları saymaya boş gebelik olabilir bnlar olasılıkfilan dedi alttan muayene istedi ben kabul etmedim cumartesi yine gidicem bu arada cok kötümiğde bulantılarım var

lavinyacım ben doktora gittim cumartesi gunu keseyi gördük karından ikiz değil bu arada:)) amaa kalp atışını göremedik doktor basladı olasılıkları saymaya boş gebelik olabilir bnlar olasılıkfilan dedi alttan muayene istedi ben kabul etmedim cumartesi yine gidicem bu arada cok kötümiğde bulantılarım var

anladım canım hadi hayırlsıı falan sakın tedirgin olma emi hemen kalp atışı görünmeyebilir olasılık demiş zaten ikiz değil demek neyse hiç farketmez sen yeterki hakkımda hayırlısı de boşyere üzme kendini herkes neler yaşıyor evhamlı olma yani :)

merhaba kızlar. bişe kafamı kurcalıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ben 5 haftalık hamileydim kese görünmedi ve düşecek denildi ve de düştü. düşük tarihi 22 şubat.ben 11 inde adet olurdum. düşüğün üzerinden yaklaşık 40 gün geçti hala adet olmadım acaba bu ayın 11 de mi olucam. Kaç haftadır göğüs sancısı var baş dönmem var acaba hamile olabilir miyim? adet görmediğim için onu da anlaya ıyorum. bir hafta önce test yaptım negatiftin Ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Back