• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim kafam karıştı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi svim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

svim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
54
0
16
Konya
selam arkadaşlar geçen yıl eylül 28 de bebeğimi kaybetmiştim 2 aylıktı kalp atışı durmuş denildi
ve kürtaj oldum herhalde şok geçirdim çünki hiç aklıma gelen birşey değildi
ama beni çok etkiledi sinirlerim bozuldu zaman herşeyin ilacıdır derler ya
atlattım ama bu ay adetim gecikince doktora gittim kan tahlili yaptı
Dilue beta hCG 2065 çıkmış doktor 15 gün sonra tekrar gitmemi söyledi
ultrasonda daha net görülebilir dedi
ama benim ara ara kasık ağrılarım oluyor öbüründede böyle ağrılarım vardı
ve lekemde oluyodu aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
çıkan tahlil sonucuna göre ne kadarlık hamileyim anlamadım
yada hamilemiyim artık kafam durmuş durumda
bu konuda bilgisi olan bayanlardan cevap bekliyorum

selam arkadaşlar geçen yıl eylül 28 de bebeğimi kaybetmiştim 2 aylıktı kalp atışı durmuş denildi

doktor gebesin demedi mi sana bu değere göre 4-5 haftalık gebelik var gibi, belki keseyi görüp öyle net birşey demek istemiştir bilemedim... aynı şey olacak diye kafan kurma sürekli tedirginlik elbet olacak ama çok düşünme.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

doktor gebesin demedi mi sana bu değere göre 4-5 haftalık gebelik var gibi, belki keseyi görüp öyle net birşey demek istemiştir bilemedim... aynı şey olacak diye kafan kurma sürekli tedirginlik elbet olacak ama çok düşünme.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

sağolasın arkadaşım herşeyin hayırlısı inşallah Allahım herkeze nasip etsin
doktor sen hamilesin diye net birşey demedi ağzının içinde konuştu adam
bu tahlil benim kafamı karıştırdı
çünki ben en son 4 şubatta adet gördüm 7 günde biter benim adetim
tahlil sonucuna göre hesap yapıyorum olmuyor üstüne görmek nasıl oluyor ama benim
normal adetim geldi üstüne görmek normal adet gibimi oluyor
başına gelen arkadaşlar varmı cevap verebilirlermi ??

tahlil sonucuna göre hesap yapıyorum olmuyor üstüne görmek nasıl oluyor ama benim

Valla üstüne görmeyi bende bilmiyorum normal adet olmuştum annem üstüne görmüşsün demişti bana.. Ya hiç bisse söylemeyen doktorlara sinir oluyorum sende bekleme merakla git yarın başka bir doktra hangi şehirdeysen netten bak hangi doktordan memnunmuş bayan arkadaşlar forum sitelerinde tartışılıyor çünkü ona göre git güzel herşeyi açıklayacak bir doktora güzel haberler hayırlı haberler alırsın inşallah

Valla üstüne görmeyi bende bilmiyorum normal adet olmuştum annem üstüne görmüşsün demişti bana.. Ya hiç bisse söylemeyen doktorlara sinir oluyorum sende bekleme merakla git yarın başka bir doktra hangi şehirdeysen netten bak hangi doktordan memnunmuş bayan arkadaşlar forum sitelerinde tartışılıyor çünkü ona göre git güzel herşeyi açıklayacak bir doktora güzel haberler hayırlı haberler alırsın inşallah

canım hamilesin sen benim ilk değerim 98 çıkmıştı. hamilesin tebrikler... ama lekelenmen varsa acilen iyi bir doktora git progestan başlasın 15 gün ne yaa 1 hafta sonra gel demesi lazım. 4-5 haftalık hamilesin sen. ağrılar olur normal. benimde vardı o normal bi gebelik belirtisi adet ağrılarına da benzer kasıklar ağrır 6.haftadan sonra geçer dert etme de ben gittiğin o doktoru beğenmedin ne kadar ilgisiz başka bi doktora gitsene canım böyle daha ilgili birine.

canım hamilesin sen benim ilk değerim 98 çıkmıştı. hamilesin tebrikler... ama lekelenmen varsa acilen iyi bir doktora git progestan başlasın 15 gün ne yaa 1 hafta sonra gel demesi lazım. 4-5 haftalık hamilesin sen. ağrılar olur normal. benimde vardı o normal bi gebelik belirtisi adet ağrılarına da benzer kasıklar ağrır 6.haftadan sonra geçer dert etme de ben gittiğin o doktoru beğenmedin ne kadar ilgisiz başka bi doktora gitsene canım böyle daha ilgili birine.

Merhabalar benimde 87,41 cıktı gebelik var dedi doktor ama tekrar test yapp iki gün sonra diye neden acaba?

onu isterler hormonun normal mi diye yani artışı normal mi diye endişelenmeyin.. inşallah bir sıkıntı yoktur...

çok teşekkür ederim tekrar kan aldırdım bugün 2de cıkacak ... peki benim adet dönemime göre 6 haftalık bebek ... bu orana göre 2 haftalık geç döllenmemei yaşamışım acaba lavinya

çok teşekkür ederim tekrar kan aldırdım bugün 2de cıkacak ... peki benim adet dönemime göre 6 haftalık bebek ... bu orana göre 2 haftalık geç döllenmemei yaşamışım acaba lavinya

canım boş gebelik ya da dış gebelik değilse 2 günde 2 katına çıkması gerek yani senin bugün 190 larda çıkarsa hiç endişelenme normal gebeliktir ki ilk değerin güzel çıkmış... benim 98 çıktığında daha 4 haftalıktı senin de öyledir. endişe etme geç döllenme falan olabilir benimde baaşta 1 hafta geriden gibi görünüyordu ama şimdi yetişti hatta 1 gün önde gidiyor :) yani ltfen böyle şeyleri düşünüp stres yapmayın biliyorsunuz herşeyin sebebi stres... siz şimdi bi güzellll dinlenin kendinizi üzmeyin endişe etmeyin...:)

canım boş gebelik ya da dış gebelik değilse 2 günde 2 katına çıkması gerek yani senin bugün 190 larda çıkarsa hiç endişelenme normal gebeliktir ki ilk değerin güzel çıkmış... benim 98 çıktığında daha 4 haftalıktı senin de öyledir. endişe etme geç döllenme falan olabilir benimde baaşta 1 hafta geriden gibi görünüyordu ama şimdi yetişti hatta 1 gün önde gidiyor :) yani ltfen böyle şeyleri düşünüp stres yapmayın biliyorsunuz herşeyin sebebi stres... siz şimdi bi güzellll dinlenin kendinizi üzmeyin endişe etmeyin...:)

çok teşekkür ederim lavinyacım bencede değerim cok düşük değil zaten kanamam filanda yok içimi rahatlattın saat 14:00 da sonucum alacağım çok heyecanlıyımm

olabilir sıkıntı yapma ne şimdi ne sonra bebeğin hisseder mutlu ol bebişini bekle folik asidi ihmal etme vitaminlerini falan hayırlı evladın olur inşallah.. sonucu aldın mı, ne çıktı hormon değerin?

bu doktoru tavsiye etti arkadaşlar bende gittim
kan sonucuna göre banada 4-5 haftalık gibi geliyor
ama doktor niye 15 gün sonra tekrr gel dedi
ilaç başladı şimdilik multivitamin kullanıyorum
önceki durumumdan bahsettim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim
yani bebeğin ölmesi ve kürtaj bana dediki
korkunun ecele faydası olmaz
aslında hakkımı savunan biriyimdir ama niye ses etmedim
anlamadım beklemeyi düşünmüyorum başka doktormu yok
ama o doktora tekrar gideceğim aynı şekilde davranırsa
ona göre muamelesini yapıp gerekirse şikayette ederim
konyadayım ben bulunduğum yerde hastane çok
konyadan arkadaşlar varsa aramızda
tavsiye edebilecekleri doktorlar varmı acaba ??

olabilir sıkıntı yapma ne şimdi ne sonra bebeğin hisseder mutlu ol bebişini bekle folik asidi ihmal etme vitaminlerini falan hayırlı evladın olur inşallah.. sonucu aldın mı, ne çıktı hormon değerin?

evet cıktı değerim 1500 fazla artmıs dedii artsa ayrı artmasa ayrı.... ultrasonda kese gözükmedi 5 gun sonra gel dedi

evet cıktı değerim 1500 fazla artmıs dedii artsa ayrı artmasa ayrı.... ultrasonda kese gözükmedi 5 gun sonra gel dedi

hayırlı haberler inşallah normalden çok mu fazla bilemedim şimdi inşallah bir sıkıntı yoktur...öyle bişe olsa doktor canını sıkardı bence bişe derdi o keseyi görmek için çağırdı hadi bakalım hayırlısı

Merhabalar; çok teşekkr ederim yorum için dün tekrar beta testi yaptırdım bu seferde 1500 cıktı benim 2 hafta geridn geliyor galba beta testine göre benim bebeğim şimdi kaç haftalık biilgin vrmı?
inş bebeğim benimle kalır inşş diğer bebekleree yetişir bunun için yapmam gereken birşey varmıı?

Merhabalar; çok teşekkr ederim yorum için dün tekrar beta testi yaptırdım bu seferde 1500 cıktı benim 2 hafta geridn geliyor galba beta testine göre benim bebeğim şimdi kaç haftalık biilgin vrmı?
inş bebeğim benimle kalır inşş diğer bebekleree yetişir bunun için yapmam gereken birşey varmıı?

canımmmmm seninki ikiz gebelik olabilir :)))) ilk değerin 87 değilmiydi senin? 2 gün sonra yaptırdın birdaha değil mi? eğer 2 günde bu kadar fazla arttıysa ikiz olabilir :) hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim :)
sen bol bol dinlen ve beslen... yetişir hiç merak etme ama sen bukadar endişe yaparsan olmaz stres yok... pozitif ol rahat ol... süt iç, ceviz badem fındık ye, hazır gıdalardan yeme, pekmez iç, taze portakal suyu iç bak göreceksin yetiişecek... ama sakın yorma kendini fırsat bulduğun an uzan dinlen. çalışıyor musun? fazla ayakta kalma çok yol yürüme. benim ilk aylar kanama alanı vardı hep yattım çarşıya bile çıkmıcaksın dedi doktorum hiç yüyümedim evden çıkmadım öğretmenim ama Allahtan 15 tatile denk geldi. sonra geçti kanama alanı risk gitti. ilk aylar çok önemli yorulma hiç...hadi hayırlı haberlerini bekliyorum :)

canımmmmm seninki ikiz gebelik olabilir :)))) ilk değerin 87 değilmiydi senin? 2 gün sonra yaptırdın birdaha değil mi? eğer 2 günde bu kadar fazla arttıysa ikiz olabilir :) hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim :)
sen bol bol dinlen ve beslen... yetişir hiç merak etme ama sen bukadar endişe yaparsan olmaz stres yok... pozitif ol rahat ol... süt iç, ceviz badem fındık ye, hazır gıdalardan yeme, pekmez iç, taze portakal suyu iç bak göreceksin yetiişecek... ama sakın yorma kendini fırsat bulduğun an uzan dinlen. çalışıyor musun? fazla ayakta kalma çok yol yürüme. benim ilk aylar kanama alanı vardı hep yattım çarşıya bile çıkmıcaksın dedi doktorum hiç yüyümedim evden çıkmadım öğretmenim ama Allahtan 15 tatile denk geldi. sonra geçti kanama alanı risk gitti. ilk aylar çok önemli yorulma hiç...hadi hayırlı haberlerini bekliyorum :)[/QUOTE

canım mesajın beni kaygılandırdı :))) ikizmiiiiiiiiiiiiii aaa hayırlısı olsun herşeyinnn inşşş.... anaokulunda çalışıyorum söylediğin herşeyii yicem tecrübeliler bilgililerden herz aman daha iyidir.endişe yok sıkıntı yaaa :))))) ilk değerim 87-1500 oldu şimdi allah aallah:))

Back