- 3 Ocak 2021
- 3.402
- 1.047
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
Kızlar selam bu ay pek yoktum buralarda daha önce kendiliğinden olan gebeliklerim olup düşükle sonuclandı derken bu sene ilk kez kasım ve aralık ayı da çatlatma iğnesi denedim letu ile birlikte ama tutmadı ocakta normal kendimiz ilaçsız deneyelim dedik adetlerim normalde de düzensizdir ama histeroskopi ameliyatı oldum bir sene önce rahim şeklim t idi bir senedir adetlerim eskiye oranla daha yoğun ve hep pıhtılı gelmeye başlamıştı doktor normal diyordu neyse geçen hafta cuma günü sabah kahverengi leke geldi ve gün boyu gelmedi dedim adet sökülemedi heralde ama adetin direk kırmızı gelirdi normalde neyse cumartesi sa an tekrar kahverengi akıntı leke sonra yine devamı yok pazar yine aynı şekilde derken tabi evde idrar testi yapıyorum hep negatif sonra pazartesi sabah pembe tonlarında çok az akıntı şeklinde geldi az gelip duruyor Salı yine öyle yani bir pedi taksan gün boyu doldurmaz az az geliyor bende adet diye düşündüm ama benim adetlerim çok yoğun gelir ve saat başı pedler dolardı ve pıhtılı olurdu günlük az geliyor duruyor bu kadar bugün test yaptım yine bariz çizgi çıktı ama güvenmiyorum biri surelap kaset test diğeri frely erken gebelik testi şok oldum ikisi de yanlış olabilir mi sonuçta az da olsa gelen bir kanama var ama ağrım yok sadece ilk üç gün kahverengi gelirken ara ara kadık ağrısı oldu ama hafif beni şüphelendiren şey ğöğüs ağrısı oluyor benim normalde adetten olmadan göğüslerim şişer ağrır adet olunca ağrı geçerdi ama geçen cumadan beri ağrı var hala var anlayamadım testleri de atacam bakın kızlar ya kafayı yiyecem resmen uzun oldu kusura bakmayın