- 3 Aralık 2014
- 419
- 322
- 33
-
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
Benimde ilk kan testim 46 idi :))) 9 haftalik oldu hayirli olsun bebegin :))
Amin İnşallah adetlerim düzensiz ve 1 yıl sonra Allah nasip edicek inşallah. Bugun eşimi bir kafeye götürüp yanından kalkıcam ve garsona siparişlerimiz geldikten sonra alıcağım bebek kıyafetini yada ayakkabı çorap hangisini beğenirsem onu paket yapıp vericem. Beyfendi bu sizinmiş diyip eşime vermelerini istiycembende tesadüfen adet e 4 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı canım benimde 4 gün kala 39 du değerim:))
hayırlı olsun Allah nasip etsin sağlıkla inşallah:))
ayyy çok güzel bende hediye paketine eşim uzman olmustu hedıye aldım sana deyıp kameraya cekıcem dedım testleri paket yapmıştım:)Amin İnşallah adetlerim düzensiz ve 1 yıl sonra Allah nasip edicek inşallah. Bugun eşimi bir kafeye götürüp yanından kalkıcam ve garsona siparişlerimiz geldikten sonra alıcağım bebek kıyafetini yada ayakkabı çorap hangisini beğenirsem onu paket yapıp vericem. Beyfendi bu sizinmiş diyip eşime vermelerini istiycem
ayyy çok güzel bende hediye paketine eşim uzman olmustu hedıye aldım sana deyıp kameraya cekıcem dedım testleri paket yapmıştım:)
değerim 62 çıktı tam 4 hafta diyemeyiz 25-28 günlük benm hesabıma görekac haftalik bebeginiz? Allah asagliklica kucaginiza almayi nasip etsin
AMİN İNŞALLAH HALA İNANAMIYORUM : )bende tesadüfen adet e 4 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı canım benimde 4 gün kala 39 du değerim:))
hayırlı olsun Allah nasip etsin sağlıkla inşallah:))
çok teşekkür ederim 1 yıl sonra Allah nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinBenim de öyle olmuştu hatta 2 gün sonra çöpteki teste bakınca iyice belirginleştiğini görünce anlamıştım, hamilesiniz tebrikler
Amin İnşallah adetlerim düzensiz ve 1 yıl sonra Allah nasip edicek inşallah. Bugun eşimi bir kafeye götürüp yanından kalkıcam ve garsona siparişlerimiz geldikten sonra alıcağım bebek kıyafetini yada ayakkabı çorap hangisini beğenirsem onu paket yapıp vericem. Beyfendi bu sizinmiş diyip eşime vermelerini istiycem
cnm merhaba benmde adetlerim düzensiz 1 yıldır bnmde olmuyor yumurtlama gununu nasıl hesap ediyorsunbnm olmayacak die çok uzuluyorum 12-14-16 diyorlarya düzenli olmayınca bilemiyorum
cnm merhaba benmde adetlerim düzensiz 1 yıldır bnmde olmuyor yumurtlama gununu nasıl hesap ediyorsunbnm olmayacak die çok uzuluyorum 12-14-16 diyorlarya düzenli olmayınca bilemiyorum
Merhaba benimde adet günleri. Belli değildir her ay bir umutla yapıyorum test hüsran şuan gene 4gün geçti yapmaya korkuyorum umut işte ama sadece göğüslerin çok Şiş hafif hafif ağrılarım var Sanırım gene Değilimsizce evdemi yapayım bunu dışarda bir yerde mi
canım benımde sag kasığımda cok fazla ağrı vardı hatta üşüttüm sandım. Göğüs ağrım vardı ama adet dönemimde belimde ağrırdı bu sefer bel ağrım yoktu. çarşamba günü test aldım bi türlü yapamadım kısmet olmadı pazartesi yaptım ve silikte olsa gördüm çok şükür. Eczacıya sordum yok dedi ben inatla kan verdim 62 çıktı değerim. Nisan ayındada eşimle düzenli olsun ilişkimiz diye konuştuk ve düzenli gitmediği için tartıştık. Boşverdik bu ayı önümüzdeki ay doktora gidelim dedik kısmet. bende 1 yıl hatta 1 yıldan daha fazla süre istiyordum.Merhaba benimde adet günleri. Belli değildir her ay bir umutla yapıyorum test hüsran şuan gene 4gün geçti yapmaya korkuyorum umut işte ama sadece göğüslerin çok Şiş hafif hafif ağrılarım var Sanırım gene Değilim