hamilemiyim hala inanamıyorum yardımm

canım çok ilginçtir ki benim şüpheli ilişkimin olduğu gün ovulasyon testın negatifti. bundan önceki denemelerde de pozitifi yakaladığımda gebelik oluşmamıştı. Özel bişey yapmadım bol bol dua ettim birde bu ay kafama hiç takmamıştım ilişkiden sonra olacak mı diye veya bebeğimiz olsun diye düşünmedim. İlk gördüğümde inanamadım ofisteyim arkadaşlarıma diyorum ki burda ikinci çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum. Halada inanamıyorum Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah
cnm Rabbim kucağına almayi nasip etsin melegini bnde 45 50 günde oluyorum bazende 30 tüm belirtilerimi yaşadım hatta yine 1 gün gecti bnm hiç umudum yok bu ay

cnm Rabbim kucağına almayi nasip etsin melegini bnde 45 50 günde oluyorum bazende 30 tüm belirtilerimi yaşadım hatta yine 1 gün gecti bnm hiç umudum yok bu ay
Allah hayırlısıyla nasip etsin canım. Bende 60 günde hatta 80 güne çıktığını bilirim. Dediğin gibi psikolojik olarak çok hamileyim sandım ama bişey çıkmadı. Bu ay hamilelik düşüncesiyle ilişkim olmadı belki onun etkisi vardır sende düşünme biraz kendini rahatlat bu konuda ALLAH NASİP EDER İNŞALLAH DUAN SENİNLE

Maşallah değerin de güzel artmış.. Tebrik ederim.... Allah öyle zamanda öyle güzel şeyler veriyor ki insana hep şükrediyorsun.. Rabbim esirgesin sizleri... Sağlıkla gelsin inşallah miniğin...

Maşallah değerin de güzel artmış.. Tebrik ederim.... Allah öyle zamanda öyle güzel şeyler veriyor ki insana hep şükrediyorsun.. Rabbim esirgesin sizleri... Sağlıkla gelsin inşallah miniğin...

Amin inşallah çok bekletti beklemediğim anda Allah nasip etti :) sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allah inşallah

X