bir an ben mi actim konuyu dedim canim bi saglik sorunun yoksa igne kullan ben kullanamiyorum epilepsi ve migren var bende tetikliyor 1 ayda 5 6 kez acillik oldum ama spiral en sagliklisi diyorlar ben de taktirmaktan cekiniyorum yarin yasmin alcam insallah kendimi toparlayinca da spiral geri cekilme.pek bi yontem degil ya cekilse bile hamile kalan var bende suan oyle.korunuyorum (umarim)
Valla son iki gundur benim de kafami kurcaliyor bu konu. Iki cocugum var, kucukler. Spiralle korunuyorum ama nedense bu ay bir emin olamama durumu var. Adet gunum yarin, beklemedeyim.
Kızlarrr Dün sağlık ocağında microgynon verdiler ama süte geçiyor mu emin değilim eczaneye sor oluyosa boşa para verme dedi bayan.
Bebekle 2 kere ugradım eczanede bayan eczacı yoktu. Burda 2 tane eczane var zaten. Soramadım.
Bi size sormak istedim kızlar kullanan var mı emzirme döneminde?
Kızlarrr Dün sağlık ocağında microgynon verdiler ama süte geçiyor mu emin değilim eczaneye sor oluyosa boşa para verme dedi bayan.
Bebekle 2 kere ugradım eczanede bayan eczacı yoktu. Burda 2 tane eczane var zaten. Soramadım.
Bi size sormak istedim kızlar kullanan var mı emzirme döneminde?